ban ` wtf ...

ban ` wtf ...

Mesajde bOBo » Sâm Apr 03, 2010 11:11 pm

nick: ` si wtf
Admin demo : bobo
Admin ban : nu are
ip: 109.96.36.30
Dovada : Descarca
Imagine
Care Vreti o leguma ceva vand ieftin =))
Citeste inainte sa postezi !!
bOBo
Gold Member
Gold Member

Re: ban ` wtf ...

Mesajde DodoliNo » Sâm Apr 03, 2010 11:25 pm

in acest demo eu sunt ..vizualizare placuta..bobo,tuborg,headshot jucatori de mana a 3-a.
demo slab..admin slab
Imagine
DodoliNo
Moderator
Moderator

Mesajde bOBo » Dum Apr 04, 2010 2:47 am

Ma daca tu in demo-ul asta nu ai aim eu Vreau sa fiu degradat la slot si daca ai aim ............. zic sa fiu marit cea ce nu cred mai degraba o sa fiu degradat dar nu mai va suport ma numai figurati :O sa ales prafu si de sv asta avea dreptate kent ....
Imagine
bOBo
Gold Member
Gold Member

Mesajde MacAurel » Dum Apr 04, 2010 9:35 am

Am vazut si eu acest demo!La prima runda este aim dorule,clar si anume:Cand ala se piteste dupa zid tu ai tinta departe de el,iar cand tragi se duce-n zid dupa el(nu l-ai omorat) iar la cea cu ala care sare dupa cutie e nasol rau!Eu zic ca are dreptate bobo fara suparare!Restul demoului nu e concludent poate de vina sunt acele mesaje :d
MacAurel
Incepator
Incepator

Mesajde DodoliNo » Dum Apr 04, 2010 9:50 am

Nu are rost sa ma agit astept pareri ,macaurel nu iti place awp-ul tie nu vreau sa ma cert cu nimeni saptamana asta...care e vechi stie km joc si km trag si prin care pereti trag. Exact ca pe snow incepe runda eu pe mijloc trag si nu sunt singurul dai head la unu ma aim,wall asta e cs-ul pe care l-a invatat bobo la scoala. Eu astept parerea astora mai buni daca nu aduc eu oameni care sa va zica.
Imagine
DodoliNo
Moderator
Moderator

Mesajde bOBo » Dum Apr 04, 2010 10:07 am

Ba auzi lasti oameni sa raspunda oameni dupa rasova ca pe pariu ca jumate de sv nu te suporta
Si can am zis eu ca ai aim wal pe fy-snow ca si u fac la fel deci ... vrei sa te iei de mine dar nu gaeseti motive . am zis sa vedem daca vreti degradatima ma ca nu ma supar bag picioarele si gata.
O intrebare Ce cs ai invatat ma tu la scoala? :O doame iauzi la el inveti cs la scoala: ))
Ai profesor de specialitate counter-strike :| Ce minte de copil..
Ultima oară modificat de bOBo pe Dum Apr 04, 2010 10:11 am, modificat 1 dată în total.
Imagine
bOBo
Gold Member
Gold Member

Mesajde DodoliNo » Dum Apr 04, 2010 10:10 am

bOBo scrie:Ba auzi lasti oameni sa raspunda oameni dupa rasova ca pe pariu ca jumate de sv nu te suporta
Si can am zis eu ca ai aim wal pe fy-snow ca si u fac la fel deci ... vrei sa te iei de mine dar nu gaeseti motive . am zis sa vedem daca vreti degradatima ma ca nu ma supar bag picioarele si gata.

plangi akm??? :)) crezi ca imi pasa mie ca nu ma suporti ma?? te roade invidia coae invata cs si da-mi buzz!!
Ast parere la acest demo ..acest admin bobo care vrea sa curete sv de playeri si de admini a uitat sa specifice poate ca aveam aim la buton :- .Nu vreau off-topic aici :))
Imagine
DodoliNo
Moderator
Moderator

Mesajde bOBo » Dum Apr 04, 2010 10:17 am

va d0min scrie:
plangi akm??? :)) crezi ca imi pasa mie ca nu ma suporti ma?? te roade invidia coae invata cs si da-mi buzz!!
Ast parere la acest demo ..acest admin bobo care vrea sa curete sv de playeri si de admini a uitat sa specifice poate ca aveam aim la buton :- .Nu vreau off-topic aici :))

Ce te agiti ma aoleu cod ai avu poti sa te intorci cat vrei dar .. esti praf ai intrat dupaia (dupa ce tiam dat quit ) erai praf de ce nu aveai acelasi scor?? mai era un pic si aveai pe minus
Si mai e chestia aia cine se ataca decat codati :-j
P.S: si mai ma si suspectezi de wall ce crezi ma ca sunt ca tine:|
Imagine
bOBo
Gold Member
Gold Member

Mesajde DodoliNo » Dum Apr 04, 2010 10:22 am

bOBo scrie:
va d0min scrie:
plangi akm??? :)) crezi ca imi pasa mie ca nu ma suorti ma?? te roade invidia |EDITAT| invata cs si da-mi buzz!!
Ast parere la acest demo ..acest admin bobo care vrea sa curete sv de layeri si de admini a uitat sa specifice poate ca aveam aim la buton :- .Nu vreau off-topic aici :))

Ce te agiti ma aoleu cod ai avu poti sa te intorci cat vrei dar .. esti raf ai intrat dupaia (dupa ce tiam dat quit ) erai praf de ce nu aveai acelasi scor?? mai era un pic si aveai pe minus
Si mai e chestia aia cine se ataca decat codati :-j
P.S: si mai ma si suspectezi de wall ce crezi ma ca sunt ca tine:|

praf e |EDITAT| care ti-a dat viata grasule cand am zis sa faci demo dc te-a prostit(1). dupa ce mi-ai dat quit am stat mai mult la vb de aia nu am mai facut scor(2).nu ma agit daca era sa ma agit iti luam toti |EDITAT| pana akm dar sunt calm doar e saptamana mare.. app aveam scor 40-10 dar inainte cand aveam 100-8 tot pe india aveam si speed :) sau tu erai pe tusa in momentul ala??
host_framerate 0.002 ai auzit de comanda asta in consola ?? Eu nu cred :| se misca demo-ul mai incet si vezi exact unde se duce glontul cum ar fi la mine la cap.
Eu daca aveam aim asa cum specifica acest Nub la ce draq am mai bagat numele meu??
Paste Fericit grasule ia o pauza azi dute la biserica ciao.
Imagine
DodoliNo
Moderator
Moderator

Mesajde bOBo » Dum Apr 04, 2010 10:26 am

va d0min scrie: praf e mata care ti-a dat viata grasule cand am zis sa faci demo dc te-a prostit(1). dupa ce mi-ai dat quit am stat mai mult la vb de aia nu am mai facut scor(2).nu ma agit daca era sa ma agit iti luam toti mortii in p... pana akm dar sunt calm doar e saptamana mare.. app aveam scor 40-10 dar inainte cand aveam 100-8 tot pe india aveam si speed :) sau tu erai pe tusa in momentul ala??
host_framerate 0.002 ai auzit de comanda asta in consola ?? Eu nu cred :| se misca demo-ul mai incet si vezi exact unde se duce glontul cum ar fi la mine la cap.
Eu daca aveam aim asa cum specifica acest Nub la ce draq am mai bagat numele meu??

Copile dute acasa Ca nici sa vorbesti nu sti esti pe un forum public nu sti sa vb App si daca te mai iei odata de mama ... vai de steaua ta ca vad ca iara incepi eu macar maiau de tine nu ma iau de familia ta Ca nici macar nu ii cunosc ca daca ias sti mas loa si eu dar esti facut pentru locatie tu .
La biserica dute tu ma pacatosule Nu trimete pe alti
Imagine
bOBo
Gold Member
Gold Member

Următorul

Înapoi la Ban/Unban