Cerere UNban

Cerere UNban

Mesajde razormaniak » Lun Ian 09, 2012 12:31 pm

Nik:|<Flash>|Cluster
IP:192.168.0.100:27015
Motiv:Nam idee.. ieri am jukat cateva ore (data 8.ianuarie.2012) si azi(9.ianuarie.2012) cand am incercat sa inrtu pe servar in consola imi zice You have been banned.Desi mi sau facut multe poze de catre admini si alte deastea dc ma trezesc cu ban asa dintr-o data?
Va rog lamuritima si pe mine.
Am mai avut un topic pt post poza si atunci am avut un alt ip , dc nu stiu, dar in consola acela este IPul care mi-l arata.
Am intrat si pe un site si acolo imi zice 79.117.47.136 Sper ca o sa se rezolve cva.
razormaniak
Nou Venit
Nou Venit

Re: Cerere UNban

Mesajde .::MOCKA::. » Mie Ian 18, 2012 11:17 am

Ba tu joci numai cu coduri flash deci nu cred ca meriti sa iti scoata banul [-X [-X [-X

Cu respect .::MOCKA::. :br1 :br1 :br :br1 :br1 :br
.::MOCKA::.
Incepator
Incepator

Mesajde DodoliNo » Vin Ian 20, 2012 9:10 am

Nu cred ca da vreunu ban asa. Nu cred.. :)) mai ai ban?
Imagine
DodoliNo
Moderator
Moderator

Mesajde razormaniak » Vin Ian 27, 2012 10:27 am

.::MOCKA::. scrie:Ba tu joci numai cu coduri flash deci nu cred ca meriti sa iti scoata banul [-X [-X [-X

Moka de cate ori mai prins tu cu cod? ia zi.. ca miai facut atatea poze si toti se oftikau pe serv ca am coduri si nu aveam.. si mi-a facut si pac-pac si multzi altii mereu poze cai rupeam pe toti, deci daca te oftici ca eu joc prea bn at nu mai juca cu mn pe serv stai pe spec.Si dodo.. nu mai am ban nush ce sa intamplat.
razormaniak
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde EnzeloO » Vin Ian 27, 2012 10:52 am

razormaniak scrie:
.::MOCKA::. scrie:Ba tu joci numai cu coduri flash deci nu cred ca meriti sa iti scoata banul [-X [-X [-X

Moka de cate ori mai prins tu cu cod? ia zi.. ca miai facut atatea poze si toti se oftikau pe serv ca am coduri si nu aveam.. si mi-a facut si pac-pac si multzi altii mereu poze cai rupeam pe toti, deci daca te oftici ca eu joc prea bn at nu mai juca cu mn pe serv stai pe spec.Si dodo.. nu mai am ban nush ce sa intamplat.

Eu nu cred ca esti atat de bun precum te lauzi u :-S
BR....cu respect EnzeloO
EnzeloO
Admini Server
Admini Server

Înapoi la Ban/Unban