Bancuri cu Programatori

Bancuri si iar bancuri haioase

Bancuri cu Programatori

Mesajde Susp3kt » Mar Mai 10, 2011 6:25 pm

Cica un programator merge la un informatician sa-i cear bani imprumut. Informaticianul intreaba:
- Cat sa-ti dau?
- 500 de dolari.
- Stii ce, iti dau 512 sa fie rotund...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Un maniac intr într-un restaurant McDonalds i întreab :
- Care este cel mai bun meniu?
- BigMac.
- Dar ce plac de baza are?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Doi programatori pe chat:
-Uite, ce fain ninge afara!
-Da-mi link.

Moare un programator si, dupa moarte, ajunge in Iad.
Dupa o saptamana, suna Satana la Dumnezeu:
- Doamne, ce nebun mi-ai trimis, a distrus toate cazanele, a ucis toti dracii, alearga prin tot Iadul si striga in gura mare "Unde-i iesirea spre nivelul 2?".

Se facea un sondaj de opinie despre sexul virtual. Intrebarea reporterului:ce parere aveti despre sexul virtual? Studentul de la medicina: * ce e aia virtual? Studentul de la economie: * chiar asa ce e aia virtual? Studentul de la informatica: * stati putin, ce e ala sex?

De ce numai 10% din creierul uman contine cod executabil? S-a descoperit ca restul sunt comentarii.

Trei programatori, in toaleta unui bar. Iese primul din cabina WC, se spala pe maini, ia un servetel, se sterge bine de tot pe maini, pe langa unghii, isi sterge bine degetele, si apoi spune:
- Eu folosesc Windouws si programez in Visual Basic; am invatat sa fiu foarte atent la detalii.
Iese al doilea. Se spala pe maini, ia un servetel si se sterge, folosind servetelul in intregime, fiecare coltisor.
- Eu folosesc Windows si programez in Delphi; am invatat sa folosesc resursele la maxim.
Iese al treilea. Acesta nici macar nu se spala pe maini.
- Eu folosesc Linux si programez in C; am invatat sa nu urinez pe alaturi...

Doi programatori intr-un bar:
- Vezi tipa aceia? Vezi ce "properties" are?
- Da. Am "testat-o" aseara...sunt read-only.

Intr-o benzinarie, un programator se uita derutat la pompe si murmura:
- 95? ... 98? ... 95! ... 98!
Vazandu-l pierdut, un angajat al benzinariei se apropie si il intreaba:
- Cu ce va pot ajuta?
Cu o raza de fericire in privire, raspunde:
- Benzina XP sau Win 7 aveti?

Un baiat fumeaza tacticos o tigare. Fata, deranjata de fumul de tigara, ii spune iubitului ei:
- Nu ai citit avertismentul de pe pachet, care spune ca tigarile dauneaza sanatatii?!
- Draga mea, ii raspunde baiatul calm. Eu sunt programator. Noi programatorii nu ne facem griji in ceea ce priveste avertismentele. Noi ne facem griji doar atunci cand apar erori.
Susp3kt
Administrator
Administrator

Re: Bancuri cu Programatori

Mesajde ying20080304 » Mar Ian 03, 2012 7:06 am

Susp3kt scrie:

Un baiat fumeaza tacticos o tigare. Fata, deranjata de fumul de tigara, ii spune iubitului eir4 3ds
- Nu ai citit avertismentul de pe pachet, care spune ca tigarile dauneaza sanatatii?!r4ps3 jb2
- Draga mear4 cardii raspunde baiatul calm. Eu sunt programator. Noi programatorii nu ne facem griji in ceea ce priveste avertismentele. Noi ne facem griji doar atunci cand apar erori.

:d Interesant
Fericit în fiecare ziR4 3DSR4iCrown3DSR4i
ying20080304
Nou Venit
Nou Venit

Re: Bancuri cu Programatori

Mesajde EviDenT » Mar Ian 03, 2012 2:16 pm

Sunt misto =)) =))
EviDenT
Incepator
Incepator

Înapoi la Bancuri Haioase