FunnY ZoN3

Bancuri si iar bancuri haioase

FunnY ZoN3

Mesajde und3rlimit » Dum Mar 27, 2011 10:53 am

Bula:bunica imi dai 2 mil imprumut?
Bunica:pana cand??
Bula:pana nutzi f*t una!!!!

Intr-o dimineata un rus se trezeste si vede pe fereastra americani cu tancuri pe strazile din Moscova, la care iese afara si striga "Freedom!, Freedom!" la care soldatul ii raspunde: "Niet Freedoom, Hallowen!".
\

Doi golani patrund noaptea in dormitorul calugaritelor de la un schit. Din intuneric se aude vocea uneia dintre ele:
− Iarta-i, Doamne, ca nu stiu ce fac!
La care cealalta:
− Poate al tau, ca al meu stie.

Doua calugarite intr-un magazin alimentar.Una dintre ele o intreaba pe cealalta: -Ce-ai zice de niste bere? -N-ar strica, dar mi-ar fi rusine sa cumpar asa ceva. - Nicio problema, rezolv eu.Iau ele o cutie cu 6 beri si se duc la casa.Casierul se uita foarte mirat si calugarita zice:- Asta-i ca sa ne spalam parul.Casierul, fara sa ezite, se apleaca sub tejghea si pune o punga de covrigei langa bere: - Sa nu va uitati bigudiurile.

Doi politisti mergeau pe drum linistiti la care dintr-o data unul zice:
-Stai ma, oprindu-l cu mana !!!
" la un moment dat se apleaca da cu degetu pe jos.....si ii spunei celuilalt"
-Ha !!! cacat !!! ce bine ca nu am calcat in el

`Cioc, cioc` la poarta raiului. Sfantul Petru deschide. In fata usii, nimeni. Peste 5 minute, iar `cioc-cioc`. Sfantul Petru iar deschide, se uita in jur, nimeni. Iar `cioc-cioc`. De data asta, sfantul Petru era pregatit dupa usa, smulge usa cu putere si mai apuca sa-l vada pe unul care disparea rapid.
- Fire-ai tu al dracului, care te tii de prostii si bati pe la usa si te joci cu nervii mei! Nesimtitule! La care omul, cu tristete in glas, departandu-se in viteza:
- Ce sa faaac, daca ma tot resusciteaza astiaaaaa...
und3rlimit
Admini Server
Admini Server

Înapoi la Bancuri Haioase