Comenzile serverului

Aici vom discuta liber despre Serverul nostru sau despre informatii legate de CS

Comenzile serverului

Mesajde Susp3kt » Joi Iul 28, 2011 2:49 pm

Deoarece sunt si admini care sunt incepatori si poate nu stiu comenzile o sa postez mai jos comenzile de baza pe care trebuie sa le stie un admin.

Comenzi de baza:
amx_slay <nume jucator> - omoara un jucator.
amx_slap <nume jucator> [putere] - lovesti un jucator (daca nu setezi putere o sa dai cu 0 damage)
amx_kick <nume jucator> - Deconectezi un jucator de la server.
amx_banip <nume jucator> <durata> [motiv] - Banezi un jucator pe o perioada de timp (puneti durata 0 pentru permanent).
amx_vote <Intrebare> <Raspuns1> <Raspuns2> - Vot particularizat.
amx_votemap <harta1> <harta2> <harta3>
amx_addban <ip jucator> - dati ban unui jucator pe ip
amx_showip - va apare lista cu jucatorii care sunt activi si ip-urile acestora
amx_gag <nume> - da gag unui jucator. acesta nu va mai putea scrie in chat timp de 10 minute
amx_ungag - scoate gagul unui jucator

Cvar-uri mai necesare:

amx_cvar sv_restart <valoare>
amx_cvar mp_timelimit <valoare>
amx_cvar mp_freezetime <valoare>
amx_cvar sv_unlag 1
Susp3kt
Administrator
Administrator

Re: Comenzile serverului

Mesajde MERLIN » Joi Iul 28, 2011 3:30 pm

f buna idea , la cvaruri as mai adauga si comanda amx_cvar mp_roundtime - setezi durata de timp a unei runde ! :)
OFF-TOPIC : ;Susp3kt ce zici de plugin-urile de aici http://forum.bestrasova.ro/discutii-legate-counter-strike-f54/plugin-uri-merlin-t1774.html Le putem adauga pe server,? Voi face o varianta de destroy combinata cu fuckoff ,dar si cea de mai sus e buna :) !
׺°”˜`”°º× Admin Server Cs.BestRasova.Ro ̿ ̿ ̿̿̿̿̿’̿’\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/’̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ׺°”˜`”°º×
MERLIN
Admini Server
Admini Server

Mesajde google2011 » Mar Aug 23, 2011 6:48 am

Da merline leam vazut dar nu cred ca poti tu combina alea dar iti urez norok suspekt ce zici ce propunerea lui melrin???? b-) :br
google2011
Power Member
Power Member

Mesajde MERLIN » Mar Aug 23, 2011 12:20 pm

OFF-TOPIC: Le pot ;) :) , trebuie modificate niste binduri in plugin ,si adaugat o mica parte din fuckoff....nu ma apuc sa explic cum trebe ca oricum nu stiu cati ar intelege...

ON-TOPIC : Nu toate comenzile de mai sus nu sunt accesibile pentru cei cu gradul mai mic de GoD ...exemplu amx_vote sau amx_votemap nu functioneaza la adminul meu.....ce sa mai vorbim de amx_cvar ...
Solutia este urmatoarea ( zic eu ) sa se schimbe accesele din users.ini ( sa se adauge acces la amx_vote si amx_votemap ) , dar dupa aceea ar aparea o problema la pluginul care face ca admini sa apara in lista la comanda /admin sau /who (se paote rezolva....imi da careva numele fiecarei categorii de admini si accesele de la fiecare categorie si fac eu un plugin :).

EDIT : Comanda amx_gag nu functioneaza deloc :) , iar amx lama functioneaza daor sa dai lama , sa scoti lama nu poti nici in ruptu capului... [-(
׺°”˜`”°º× Admin Server Cs.BestRasova.Ro ̿ ̿ ̿̿̿̿̿’̿’\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/’̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ׺°”˜`”°º×
MERLIN
Admini Server
Admini Server

Mesajde google2011 » Mar Aug 23, 2011 12:23 pm

ce te pricepi merline da ar fi bine sa aibe gradu aceste comenzi t uce zici suspekt?
google2011
Power Member
Power Member

Mesajde EnzeloO » Sâm Sep 10, 2011 12:16 am

[color=#FFFF40]AR FI BUN SI amx_fuckoff,amx_ejectcd,amx_closecd,amx_screw,si altele... :P :YMSMUG: [/color]
BR....cu respect EnzeloO
EnzeloO
Admini Server
Admini Server

Mesajde Susp3kt » Sâm Sep 10, 2011 2:55 am

EnzeloO scrie:AR FI BUN SI amx_fuckoff,amx_ejectcd,amx_closecd,amx_screw,si altele... :P :YMSMUG:

Comenzile enumerate de tine fac parte din gama pluginului amx_fuckoff, plugin care exista la noi pe server :)
Susp3kt
Administrator
Administrator

Înapoi la Discutii Legate de Counter-Strike