PLUGIN-URI BY MERLIN

Aici vom discuta liber despre Serverul nostru sau despre informatii legate de CS

PLUGIN-URI BY MERLIN

Mesajde MERLIN » Mie Iul 27, 2011 5:32 pm

Am facut un pack de plugin mai ales ca acuma am vazut ca serverul este altul . Packul contine amx_destroy , amx_blind si resetscore

Amx_destroy este modificat de mine in mare parte ! Cand este accesata comanda se intampla urmatorea chestie Apare numele si ip codatului ( in print MERLIN si IP : 79 ..etc ) . Apare data si ora si forumul unde ar putea contesta destroyul /banul . Imediat dupa ce "incaseaza" destroy-ul este inchis cs. Ca de obicei codatul va intra din nou , dar nici o grija in print 2 se vede ce se intamla atunci cand intra ! (merge cs ff sacadat si are un fps de maxim 20 , are choke mare , si apare un mesaj " Am Luat Destroy pe Cs.BestRasova.Ro " astfeel poate fi banat cu certitudine . Daca apasa tasta space este dat afara din joc. Toate celelalte taste sunt inactive ( inafara de click 1 click 2 si space )
PRINT 1
Imagine
PRINT 2
Imagine

Accesul la care se poate folosi destroyul este G

ResetScore
Plugin-ul asta e mai personalizat pentru BR dupa cum se vede in PRINT 3 ! Pluginul functioneaza la comenzile /resetscore si /rs
PRINT 3
Imagine

Amx_Blind
Un plugin iarasi modificat de mine ( mai bun decat anteriorul folosit pe BR ) Daca jucatorul face frag , apare pe chat " Am facut frag dupa blind pe Cs.BestRasova.Ro " si i se va da destroy . Cand un jucator primeste blind toti admini online vad acest lucru !

Download Link Pack HERE http://www.mediafire.com/?dh9c3nzlu78acch
Pluginuri modificate de MERLIN pentru Cs.BestRasova.Ro !
Sunt folositoare si recomand sa le folosim pe serverul nostru :) ! Bafta si daca aveti nelamuriri postati aici ,sau probleme cu plugin-urile !

EDIT : TOATE ACESTE PLUGINURI SUNT TESTATE DE MIINE ! SI SUNT FUNCTIONALE 100%
׺°”˜`”°º× Admin Server Cs.BestRasova.Ro ̿ ̿ ̿̿̿̿̿’̿’\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/’̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ׺°”˜`”°º×
MERLIN
Admini Server
Admini Server

Re: PLUGIN-URI BY MERLIN

Mesajde RipPeR » Dum Sep 11, 2011 1:21 pm

Am si eu o idee . Ar fi bine sa adaugati pluginul pentru disarm "amx_disarm <nick> " este foarte bun daca nu vreti sa dati restrict de exemplu la scut pe unele mape si un player are cu , comanda amx_disarm il puteti dezarma :) parerea mea sper sa va fie de ajutor
RipPeR
Nou Venit
Nou Venit

Re: PLUGIN-URI BY MERLIN

Mesajde EnzeloO » Dum Sep 11, 2011 5:31 pm

PRO! :P :P
BR....cu respect EnzeloO
EnzeloO
Admini Server
Admini Server

Înapoi la Discutii Legate de Counter-Strike