Prpunere concurs

Aici vom discuta liber despre Serverul nostru sau despre informatii legate de CS

Prpunere concurs

Mesajde MaFyOoTy » Dum Mai 08, 2011 8:10 pm

Propunere sa se faca un concur intre clanuri facute de jucatori de pe BR si concursul sa se numeasca "Cupa BestRasova" iar clanul castigator sa primeasca admin toti jucatori din clan iar daca au admin sa primeasca o avansare.
MaFyOoTy
Incepator
Incepator

Re: Prpunere concurs

Mesajde MERLIN » Dum Mai 08, 2011 8:52 pm

MaFyOoTy scrie:Propunere sa se faca un concur intre clanuri facute de jucatori de pe BR si concursul sa se numeasca "Cupa BestRasova" iar clanul castigator sa primeasca admin toti jucatori din clan iar daca au admin sa primeasca o avansare.

Ce clanuri mane :-? ?:)) sunt jucatori de clan pe sv?? :-\ .. inafara de dOr1N Darkk blenk* Underlimit si Pr3d@tor ? mai sunt cativa...dar intra din an in paste...:) , iar chestia sa primeasca fiecare din clan admin sau upgrade , mi se pare o prostie, pentru ca si un pusti de 9 ani care joaca bine ar putea ajunge admin :)) , ce ar fi atunci pe server?':)) ! Daca cineva doreste admin sa faca activitate si sa dovedeasca ca e bun de admin , nu se da admin doar pentru ca castigi 2-3 meciuri :P Deci CONTRA propuneri b-)
׺°”˜`”°º× Admin Server Cs.BestRasova.Ro ̿ ̿ ̿̿̿̿̿’̿’\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/’̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ׺°”˜`”°º×
MERLIN
Admini Server
Admini Server

Mesajde MaFyOoTy » Dum Mai 08, 2011 8:56 pm

Inchideti topicul!
MaFyOoTy
Incepator
Incepator

Mesajde b|eNk* » Dum Mai 08, 2011 9:15 pm

Stai stai stai , n-am inteles propunerea , sa facem 2 clanuri pe server ? Si cine castiga primeste admin sau cum ? Ca n-am inteles :).
RETRAS .
Aveti grija de voi si de server.
b|eNk*
Gold Member
Gold Member

Mesajde MERLIN » Dum Mai 08, 2011 9:27 pm

b|eNk* scrie:Stai stai stai , n-am inteles propunerea , sa facem 2 clanuri pe server ? Si cine castiga primeste admin sau cum ? Ca n-am inteles :).

Mda el doreste sa se faca mai multe clanuri si sa se faca un campionat:)) . Clanul care castiga "campionatul" :)) sa primeasca admin toti playeri din el , iar cei care au admin sa primeasca Upgrade :)) .
Mafiotule :) sa poti face un campionat sau cupa , cum vrei sa ii spui ai nevoie de server pentru meciuri, ceea ce nu avem ( nu e mare problema se poate face unul rapid ) Dar cum spuneam mai sus e aiurea propunerea asta :)
׺°”˜`”°º× Admin Server Cs.BestRasova.Ro ̿ ̿ ̿̿̿̿̿’̿’\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/’̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ׺°”˜`”°º×
MERLIN
Admini Server
Admini Server

Mesajde b|eNk* » Lun Mai 09, 2011 7:48 am

Adica sa se faca mai multe clanuri pe server? :-s
RETRAS .
Aveti grija de voi si de server.
b|eNk*
Gold Member
Gold Member

Mesajde EnzeloO » Joi Sep 08, 2011 6:14 pm

Si in plus sunt putini player pe sv...deci Contra
BR....cu respect EnzeloO
EnzeloO
Admini Server
Admini Server

Mesajde Susp3kt » Sâm Sep 10, 2011 2:56 am

EnzeloO scrie:Si in plus sunt putini player pe sv...deci Contra

@EnzeloO , nu mai "invia" topicuri vechi... daca te uitai observai ca ultima postare in acest topic a fost in luna mai..
Susp3kt
Administrator
Administrator

Înapoi la Discutii Legate de Counter-Strike