MaFyOoTy scrie:Propunere sa se faca un concur intre clanuri facute de jucatori de pe BR si concursul sa se numeasca "Cupa BestRasova" iar clanul castigator sa primeasca admin toti jucatori din clan iar daca au admin sa primeasca o avansare.
?:)) sunt jucatori de clan pe sv??
.. inafara de dOr1N Darkk blenk* Underlimit si Pr3d@tor ? mai sunt cativa...dar intra din an in paste...
, iar chestia sa primeasca fiecare din clan admin sau upgrade , mi se pare o prostie, pentru ca si un pusti de 9 ani care joaca bine ar putea ajunge admin
, ce ar fi atunci pe server?':)) ! Daca cineva doreste admin sa faca activitate si sa dovedeasca ca e bun de admin , nu se da admin doar pentru ca castigi 2-3 meciuri
Deci CONTRA propuneri 
.
b|eNk* scrie:Stai stai stai , n-am inteles propunerea , sa facem 2 clanuri pe server ? Si cine castiga primeste admin sau cum ? Ca n-am inteles.
sa primeasca admin toti playeri din el , iar cei care au admin sa primeasca Upgrade
.
sa poti face un campionat sau cupa , cum vrei sa ii spui ai nevoie de server pentru meciuri, ceea ce nu avem ( nu e mare problema se poate face unul rapid ) Dar cum spuneam mai sus e aiurea propunerea asta 

EnzeloO scrie:Si in plus sunt putini player pe sv...deci Contra

Înapoi la Discutii Legate de Counter-Strike
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator