CLAN

Diverse categorii si dicutii.

Re: MaFy*

Mesajde MaFy* » Lun Iun 29, 2009 4:55 pm

Cum ma Dodo joci cu codati ca mn in echipa:))=)) dneee sa vezi k de acolo mafi iese k intra mada.......k nu au voie codati:))=))=))
MaFy*
Power Member
Power Member

Re:MaFy*

Mesajde MaFy* » Lun Iun 29, 2009 4:57 pm

aaa uitasem sami aduceti aminte si mie cand va fi vrun meci inainte cam cu o saptamana sa caut si eu cele mai bune coade:))=)) pe net sau dak aveti voi datimi si mie:))=)) (numai copii retardati joaca cu coade care se oftik k nu stiu cs.........) parerea mea nu prea am vazut playeri peste varsta de 17 ani sa joace cu coade acuma depinde dak joaca de o luna cs fac o exceptie poate baga dar aia care cat de cat mai stiu cs nu joaca cu coade.......
MaFy*
Power Member
Power Member

Re: CLAN

Mesajde DoDo™ » Lun Iun 29, 2009 5:53 pm

DraKNesS scrie:MaFY Chiar daca nus Nimic pe Forum as doar Power User .

Dupa mine ai 1 Advertisment faci dublu post.

Off topic darkness dupa mine ai 1 advertisment!!!
On:te anunt mafy :)) daca gasesti si pentru mine :X:x

Respect!!
DoDo™

Mesajde Susp3kt » Lun Iun 29, 2009 7:33 pm

@DraKNesS , @Mafy* , @DoDo™ , stati linistiti ca mai sunt si eu pe aici ...si app @DraKNesS , Maddalinio a precizat destul de clar
O sa trebuiasca sa fac tot impreuna cu suspk3t o selectie a playerilor.
,deci mai suntem si noi pe aici fondatorii :br , cat despre mica ta selectie iti spun de pe acuma eu cu maddalinio nu o sa jucam in clan :) , poate doar o sa asistam , pentru ca nu suntem asa de buni , si nare rost sa piarda clanul din cauza noastra , sunt jucatori mult mai buni care ne inlocuiasa pe mn si pe maddalinio (Mafy,Dodo,Kent) etc :) , aaa si inca ceva @DraKNesS ;)) daca tot adusasi vorba de "1 Advertisment" ai grija ca si tu faci OffTopic ;) deci...

Ciao :-h & Numai Bine ;)) \m/

Susp3kt
Administrator
Administrator

Re: MaFy*

Mesajde MaFy* » Mar Iun 30, 2009 11:34 am

Cf frate suspect (sczz k la uni va zic frate dar stiti cat timp am jucat pe :br sunteti ca si fratii mei uni cu care mam inteles bn ) dar nu zieati ks codat dc sa joc eu? sunt alti mai buni kre sa sa joace.......:P de exemplu aia de intra cu Player BestRasova........sau Chichy....entr copii astia de ma injurau pe mn in fiecare zi.....
MaFy*
Power Member
Power Member

Mesajde BestRasova_Fr3nKhY » Joi Iul 02, 2009 2:19 am

E o idee ff buna zic eu cu clanu BestRasova....si as zice maxim 10 sau 12 MEMBRII SERIOSII!!!
--->>>>BestRasova<<<<----cs.bestrasova.ro----->>>>MeRiTa<->IncErCAt------>>>>>
BestRasova_Fr3nKhY
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde rEaDy Is BaCk » Lun Noi 23, 2009 8:35 pm

Sunte si io pe aicea

Orcand la orice ora zi sau noapte :d :d :P :P :br1 :br1
rapanoon
rEaDy Is BaCk
Power Member
Power Member