dOr1N

Diverse categorii si dicutii.

dOr1N

Mesajde DoDo™ » Dum Feb 14, 2010 11:38 am

Daca bobo a facut topic sa fie iertat ..eu il fac pe acesta de adio :-h
Respect pt suspekt si edytzu ca celalalt fondator e batut de soarta ..e pierdut.
Va salut bafta in continuare ..poate o sa fie mai bn.

P.s daca vedeti pe cineva cu numele dOr1N sa ii dati ban.
DoDo™

Re: dOr1N

Mesajde Maddalinio » Dum Feb 14, 2010 11:56 am

Mda...adaca tu spui ca sunt batut de spoarata poate asa o fi ;) lasa sa fiu eu prost si sa fiu tu desteptul.Numai Bine.
Imagine
Nu posta inainte sa CITESTI Regulamentul
Maddalinio
Administrator
Administrator

Mesajde bOBo » Dum Feb 14, 2010 12:04 pm

Pa mai dodo sa fi cuminte ;)
........
Imagine
Care Vreti o leguma ceva vand ieftin =))
Citeste inainte sa postezi !!
bOBo
Gold Member
Gold Member

Mesajde DoDo™ » Dum Feb 14, 2010 12:37 pm

Maddalinio scrie:Mda...adaca tu spui ca sunt batut de spoarata poate asa o fi ;) lasa sa fiu eu prost si sa fiu tu desteptul.Numai Bine.

Poftim?? Nu inteleg ce ai vrut sa scri mai sus [-(
Ba dai un admin la un om...spunei ma aluia sa vina pe forum fain frumos sa faca si el cerere si ii dai, asa se face intr-o comunitate nu ca esti tu owner si faci ce vrei ma.. Cine a avut ma grije de sv ma?? si ai scos la admine in prostie si dai la altii..Faci ce vrei cu sv?? bagati-l in cur ca dupa ramai fara playeri. La 32 de playeri pe sv tu ai doar 15 admini in lista ma' si din aia intra doar 5.Ii dai astuia admin administrator in prima zi si in a 2-a are moderator..si sunt playeri care iti intra pe sv de 1 an si ceva si sarmanii au facut si ei o cerere pe forum ma si tu zici ca NU ca nu au vechime pe forum..asa sa ti sv cu 15 admini maxim pe el ca va ajunge mare .. :YMSMUG:
Serverul asta nu sta in niciun player vine unu pleaca altu... dar daca pleaca toti cat stai tu sa faci altii?? Cat timp aveam eu admin ma intrau cativa playeri pe mine ma ca nu era admin sa imi zica sa intru pe sv ca ala e codat(are aim,wall.speed sau tot tacamul) ca nu era admin..si playerii aia care intrau au vechime si nu au nimic pe sv ma .. asa owner asa comunitate.
DoDo™

Mesajde Maddalinio » Dum Feb 14, 2010 2:30 pm

DoDo™ scrie:
Maddalinio scrie:Mda...adaca tu spui ca sunt batut de spoarata poate asa o fi ;) lasa sa fiu eu prost si sa fiu tu desteptul.Numai Bine.

Poftim?? Nu inteleg ce ai vrut sa scri mai sus [-(
Ba dai un admin la un om...spunei ma aluia sa vina pe forum fain frumos sa faca si el cerere si ii dai, asa se face intr-o comunitate nu ca esti tu owner si faci ce vrei ma.. Cine a avut ma grije de sv ma?? si ai scos la admine in prostie si dai la altii..Faci ce vrei cu sv?? bagati-l in cur ca dupa ramai fara playeri. La 32 de playeri pe sv tu ai doar 15 admini in lista ma' si din aia intra doar 5.Ii dai astuia admin administrator in prima zi si in a 2-a are moderator..si sunt playeri care iti intra pe sv de 1 an si ceva si sarmanii au facut si ei o cerere pe forum ma si tu zici ca NU ca nu au vechime pe forum..asa sa ti sv cu 15 admini maxim pe el ca va ajunge mare .. :YMSMUG:
Serverul asta nu sta in niciun player vine unu pleaca altu... dar daca pleaca toti cat stai tu sa faci altii?? Cat timp aveam eu admin ma intrau cativa playeri pe mine ma ca nu era admin sa imi zica sa intru pe sv ca ala e codat(are aim,wall.speed sau tot tacamul) ca nu era admin..si playerii aia care intrau au vechime si nu au nimic pe sv ma .. asa owner asa comunitate.

E problema mea ce fac cu serverul ;) nu te intereseaza pe tine daca am player sau daca nu ;) atat timp cat l-am facut cu 32 din 32 si a fost full inseamna ca stiu ce am facut ;) Anunta-ma si pe mine cand o sa ai un server cel putin la fel ca asta apoi ai dreptul sa vorbesti.Nu stiu de ce dar pana acuma estis ingurul care imi reprosezi....iar de 2 zile ma intreaba toti daca ti-am scos adminul....."Bine ca iai scos adminul, ca acuma nu poate mai face ce vrea el pe server" (Niste vorbe de la oameni castia care te parecieaza si siau dat seama ce fel de om esti).Eu pana acuma nu am fost dezapreciat pt ce am facut...esti singurl care o face....si na poate ai dreptate....1 impotriva la 100....cine stie ;)
Imagine
Nu posta inainte sa CITESTI Regulamentul
Maddalinio
Administrator
Administrator

Înapoi la DIVERSE