Admin [BR]V

Aici va puteti plange de un Admin.

Admin [BR]V

Mesajde MacAurel » Sâm Mar 20, 2010 1:40 pm

In timp ce codatii se joaca pe server fara jena,unii dintre noii admini si anume [BR]V isi fac ocupatie cu playerii care joaca pe acest server de foarte mult timp si nu au fost prinsi niciodata cu cod! LA ACEST DEMO PE CARE L-AM FACUT UNUI PLAYER CARE JUCA CU COD imi este martor mult prea respectatul admin *KENT* ca [BR]V era spectator si nu facea nimic!A fost nevoie de *KENT* sa scapam de acel jucator!
http://dl.fisier.ro/files/m44dpoka3c4mbop/gooo.dem.html
MacAurel
Incepator
Incepator

Re: Admin [BR]V

Mesajde rusu24 » Sâm Mar 20, 2010 1:50 pm

ma u ce nu intelegi? [BR]V era spectator de o ora... de cand ti`a facut tie poze sta spec ... nu vezi ca nu joaca... probabil a plecat undeva ... n`are voie omu sa place de la pc?
rusu24
Incepator
Incepator

Mesajde MacAurel » Sâm Mar 20, 2010 2:07 pm

Tu suferi de ceva? erai langa el de spui ca era plecat!In urma cu cel putin 2-3 minute schimbase harta!Acum ce incerci...vrei sa-i iei apararea ca tu l-ai bagat in gura mea?Tu i-ai spus sa-mi faca poze si eu trebuie sa ma apar intr-un fel si ma apar cu dovezi!Limbaj vulgar n-o sa am cat timp o sa ma provoci tu ptr. ca nu te bag foarte mult in seama dar ma oftica faptul ca voi sunte-ti pusi sa faceti ceva si nu aveti nici o justificare la ceea ce faceti ba din contra abuzati de acest admin care vi s-a dat(cum era in armata o vorba) la apelul bocancilor!Imi cer scuze daca am jignit pe altcineva dar voi intreceti orice masura!Nu va comparati si niciodata n-o sa fiti ca adminii vechi si aici enumar:KENT,ZAE,DORIN,IRINA23,eNtR,n3x7 SI DE CE NU SI BOBO!
MacAurel
Incepator
Incepator

Mesajde Dark-D3v1! » Joi Mar 25, 2010 8:31 pm

MacAurel eu nam voie sa ma dau spec si sa plec de la pc cu cs deschis?? cn esdti u sa ma comanzi
si app adu dovezi :P
Cu respekt[ [Br]V
Dark-D3v1!
Power Member
Power Member

Mesajde Dark-D3v1! » Vin Mar 26, 2010 1:12 pm

ma frate de ce nu iei u admin pe br sa ter vad ca oricum nu adminezi mai bine ca noi
Cu respekt[ [Br]V
Dark-D3v1!
Power Member
Power Member

Mesajde MacAurel » Vin Mar 26, 2010 7:56 pm

Nu am timp de adminat pe server,eu am servici,joc de placere cand am timp liber!Dar daca aveam posibilitatea si mi s-ar fi oferit ocazia ma documentam bine in ceea ce trebuie sa fac ca admin si apoi faceam o cerere pe forum ptr. admin!Nu am nimic cu tine dar nu mai da apa la moara cu-i nu trebuie!
MacAurel
Incepator
Incepator

Mesajde *KENT* » Vin Mar 26, 2010 8:35 pm

rusu24 ai boala pe MacAurel ca ti-a facut reclamatie ? de ai zis pe sv ca '' uitel si pe ala care mi-a facut reclamatie hahaha =)) '' ( MacAurel ) si la 1 min i face poze ...[BR]V fara nici un motiv mai avea si scor mare 9 cu 10 ?
...[BR]V faci poze si te gindesty sa iei pozele dupa 5 min pozele lui MacAurel are dreptate cind zice ca dormiti ast baiatu sa dea acc o ora daca era altu le modifica rpd ...MacAurel nu are cod are o virsta..... deci ciocu mic ca nu are cod daca ar avea cod nu mai juca pe sv joaca de cind sunt eu admin .....
rusu24 Si cu dodo ciocu mic ..... altel paaaa. b-) admin.
...[BR]V.... noroc cu mine ca te ajut . .. asa mai inveti sa fai un demo sa dai llama tu mai faci cite o poza .. mai faci cite ceva fata de alti ... oricum nu mai e cum era odata cind eram eu dorin zae entr ino ....
ImagineImagineImagine
*KENT*
Gold Member
Gold Member

Mesajde Dark-D3v1! » Dum Mar 28, 2010 10:17 am

ma kent tiam izs de mai multe ori ma inebunea rusu sai fac poze lu MacAurel intreabal si pe el x(
Cu respekt[ [Br]V
Dark-D3v1!
Power Member
Power Member

Mesajde rusu24 » Mar Mar 30, 2010 2:47 pm

OMG ma... eu nu tin minte sa`ti fi cerut tie sa`i faci poze .... ca puteam sa ii fac si singur... dar dak zici u ca ti`am cerut sa`i faci u poze... asta e... nu vreau sa ma cert si cu tine.... [-(
rusu24
Incepator
Incepator

Mesajde *KENT* » Mar Mar 30, 2010 6:32 pm

Faptu e consumat nu vreau sa fie certuri ...
ImagineImagineImagine
*KENT*
Gold Member
Gold Member

Înapoi la Plangeri Admini