Destroy aiurea

Aici va puteti plange de un Admin.

Destroy aiurea

Mesajde boatca » Sâm Feb 04, 2012 12:27 am

Plangerea ii revine lui Br Komma.....acest individ juca cu alt nume (sacalu) si comenta si ma facut but si eu i-am zis ca buta e masa....atunci sa enervat si mi-a dat gag....Ceva normal..Dupa un minut mi l-a scos si mi-a zis ca daca mai vorbesc urat imi da destroy, eu i-am raspuns ca se mai intampla...si mi-a dat destroy ...am intrat din nou si ma injurat...Asta e admin???/ Imi place serverul dar cu asa oameni nu poti juca...My name ThInK....Faceti ceva
boatca
Nou Venit
Nou Venit

Re: Destroy aiurea

Mesajde DodoliNo » Sâm Feb 04, 2012 1:41 am

boatca scrie:Plangerea ii revine lui Br Komma.....acest individ juca cu alt nume (sacalu) si comenta si ma facut but si eu i-am zis ca buta e masa....atunci sa enervat si mi-a dat gag....Ceva normal..Dupa un minut mi l-a scos si mi-a zis ca daca mai vorbesc urat imi da destroy, eu i-am raspuns ca se mai intampla...si mi-a dat destroy ...am intrat din nou si ma injurat...Asta e admin???/ Imi place serverul dar cu asa oameni nu poti juca...My name ThInK....Faceti ceva

Sterge configu. si poti intra .
p.s: ai girja la limbaj.
Imagine
DodoliNo
Moderator
Moderator

Mesajde boatca » Sâm Feb 04, 2012 9:33 am

da tu ai vazut cum da torpila cu cfg lui??? si sunt o gramada...daca vrei iti arat configu meu sa vezi cum e...
boatca
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde DodoliNo » Sâm Feb 04, 2012 2:50 pm

boatca scrie:da tu ai vazut cum da torpila cu cfg lui??? si sunt o gramada...daca vrei iti arat configu meu sa vezi cum e...

Prietene eu nu m-am referit la cod..dar daca tu bati apropoou e ceva..sa stergi configu si poti intra ca nu merge destroyu scos din comanda.
Imagine
DodoliNo
Moderator
Moderator

Înapoi la Plangeri Admini