In acelasi timp si ^gabriela^ avea un helper dar din cate "am auzit" nu i-a mai convenit helperu "ca este calcata in picioare"si "nu are autoritate pe server" drept care i sa scos si helperu.Decizie corecta "nu-ti convine nu ai". Problema a inceput de aici . Datorita unor decizii grabite, neatente ,am mai gresit si gabriela incepea "sa sufere" sa ma injure, si la inceput si eu am facut asa din prietenie din amicie (asa am crezut) pana am observat ca ea vorbea serios...Asa ca am inceput sa ii dau slay pt fiecare insulta adusa la adresa mea...
cand am prins-o codata i-am dat quit a inceput sa ma injure "*DEAD* Gabry3la : bagias pula in mortii tai ai admin si incepi sa suferi futeteas in gura" .Conflictul a inceput , eu nu ii dadeam atentie ,pana cand am intrat pe snow si eram vreo 3-4 insi.bun. si intra si gabriela si spune "Gabry3la : cn nare ce face ji mio dat kick
admin tampit . amu nu t supara da aja e ? ce ti" eu de-abea intrase dar era zae online, iar dupa cum il stiu e un admin capabil si a avut motivele lui date fiind circumstatele de mai sus iar eu i-am zis "m1n0s : o fi avand adminu motivele lui sa-ti dea quit" si ia iar a scris in consola "Gabry3la : cn nare ce face ji mio dat kick
admin tampit . amu nu t supara da aja e ? ce ti" eu am recurs in urmatorul fel " amx_slay ga[eXtream AMXX] Jucatorul "Gabry3la" a primit slay
Gabry3la died
m1n0s : eu nu sunt pus aici sa iti suport tie insultele"
A doua zi vad ca numai am helper.hmm. il intreb pe madalin iar el imi spune ca i-a cerut susp3kt sa mi-l scoata ca "injur".Nu spun nu. am injurat ,orice om greseste dar nu meritam si eu avertizat ?ceva sa stiu si eu sa ma indrept ?am ramas fara admin din prima.Insa am ramas indignat cand am observat ca susnumita Gabry3la avea "ADMINISTRATOR" nici macar helper ...si pentru ce?...pt nimic...nu stie decat sa schimbe hartile( din 10 in 10 minute ) sa dea un kick...cam atat ...iar eu care nu am cerut nimic am ramas cu "CIU-CIU"... macar de ar fi avand o reputatie dar nu prea o vad pe drumul cel bun...e ciudat totusi ca "susp3kt" m-a observat ca injur dar pe ea nu a atentionat-o , sa-i dea slay , gag , llama nik
Asta este opinia mea despre ce sa intamplat. Va multumesc.
Cei care au ceva de spus se isi dea cu parerea fie ca este de partea mea fie ca nu...

si daor la cei care sunt capabili.