gabriela limbaj de mahala

Aici va puteti plange de un Admin.

gabriela limbaj de mahala

Mesajde m1n0s » Joi Iun 25, 2009 3:25 pm

Mi sa dat un helper cu care nu puteam face decat minimum...nu am cerut mai mult era tot ce se mi se putea da...eram multumit ...nu am inceput sa sufar "ma sunt vecin cu madalin samd,samd" aveam un helper de care eram mandru puteam ajuta serveru pe perioada scurta...
In acelasi timp si ^gabriela^ avea un helper dar din cate "am auzit" nu i-a mai convenit helperu "ca este calcata in picioare"si "nu are autoritate pe server" drept care i sa scos si helperu.Decizie corecta "nu-ti convine nu ai". Problema a inceput de aici . Datorita unor decizii grabite, neatente ,am mai gresit si gabriela incepea "sa sufere" sa ma injure, si la inceput si eu am facut asa din prietenie din amicie (asa am crezut) pana am observat ca ea vorbea serios...Asa ca am inceput sa ii dau slay pt fiecare insulta adusa la adresa mea...
cand am prins-o codata i-am dat quit a inceput sa ma injure "*DEAD* Gabry3la : bagias pula in mortii tai ai admin si incepi sa suferi futeteas in gura" .Conflictul a inceput , eu nu ii dadeam atentie ,pana cand am intrat pe snow si eram vreo 3-4 insi.bun. si intra si gabriela si spune "Gabry3la : cn nare ce face ji mio dat kick :-w admin tampit . amu nu t supara da aja e ? ce ti" eu de-abea intrase dar era zae online, iar dupa cum il stiu e un admin capabil si a avut motivele lui date fiind circumstatele de mai sus iar eu i-am zis "m1n0s : o fi avand adminu motivele lui sa-ti dea quit" si ia iar a scris in consola "Gabry3la : cn nare ce face ji mio dat kick :-w admin tampit . amu nu t supara da aja e ? ce ti" eu am recurs in urmatorul fel " amx_slay ga
[eXtream AMXX] Jucatorul "Gabry3la" a primit slay
Gabry3la died
m1n0s : eu nu sunt pus aici sa iti suport tie insultele"
A doua zi vad ca numai am helper.hmm. il intreb pe madalin iar el imi spune ca i-a cerut susp3kt sa mi-l scoata ca "injur".Nu spun nu. am injurat ,orice om greseste dar nu meritam si eu avertizat ?ceva sa stiu si eu sa ma indrept ?am ramas fara admin din prima.Insa am ramas indignat cand am observat ca susnumita Gabry3la avea "ADMINISTRATOR" nici macar helper ...si pentru ce?...pt nimic...nu stie decat sa schimbe hartile( din 10 in 10 minute ) sa dea un kick...cam atat ...iar eu care nu am cerut nimic am ramas cu "CIU-CIU"... macar de ar fi avand o reputatie dar nu prea o vad pe drumul cel bun...e ciudat totusi ca "susp3kt" m-a observat ca injur dar pe ea nu a atentionat-o , sa-i dea slay , gag , llama nik

Asta este opinia mea despre ce sa intamplat. Va multumesc.
Cei care au ceva de spus se isi dea cu parerea fie ca este de partea mea fie ca nu...
m1n0s
Nou Venit
Nou Venit

Re: gabriela limbaj de mahala

Mesajde aly_barbygirl » Joi Iun 25, 2009 3:40 pm

Salll:*

Am vazut ce a scris m1n0s si mi se pare ca are mare dreptate cu ^Gabriela^....

de multe ori kand era helper imi dadea tot timpu kick sau slay kand intram pe cs.....

Nu stiu din ce cauza:||:| si ma mai si injura pe deasupra:|

In fine ..... pentru ka a mers si sa plans la Susp3kt Cu o minciuna si el a crezuto .....nu este un lucru frumos:|

Sincer niciodata nu lam vaz pe m1nos sa injure pe svr .....:|

si ^Gabriela^ nu mi se pare ca este un admin chiar de Administrator :| cum zice si m1nos abia stie sa schimbe hartile , si sa dee kick ....

dar nah din cate stiu adminele se dau pe bani:| ;)

si mie mi se pare ca opinia lui m1nos este foarte buna:|

Numai Bine:*
aly_barbygirl
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde m1n0s » Joi Iun 25, 2009 5:44 pm

partea tare e urmatoare gabriela a luat admin pe "ochi frumosi"...nu a dat nimik
insa daca se duce un admin capabil/inapt nu ii da decat pe credit...E cinstit ? :| macar de ar fi capabil(a) pt functia.
m1n0s
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde capalau^ » Joi Iun 25, 2009 6:00 pm

m1n0s era unul dintre cei mai capabili admini.numai ca ce putea sa faca saracu u un amarat de helper:(.
Io zic sa-i fie dat adminul inapoi(chair unul mai mare in grad) deoarece sunteti destui de putini admini.
Inca o sugestie: adminele ar trebui date fara credit :) si daor la cei care sunt capabili.
capalau^
Power Member
Power Member

Mesajde Maddalinio » Joi Iun 25, 2009 6:53 pm

Si daca adminele sunt date fara credit.....serveru nu merge fara credit....consuma curent,net.....deci costa bani...asa ca totusi de ce sa dau cu bani pe fereastra ar trebui sa scot si eu....sau ce sa fac sa pun parola la server si ca sa sti parola sa platesti?
Maddalinio
Administrator
Administrator

Mesajde capalau^ » Joi Iun 25, 2009 9:54 pm

poi daca ai gasi ep cineva care sa-ti hsoteze sv ul pe linux si iai plati o suma de 2 euor 2 euro lunar nu ti-ar conveni?/ in comuniatea care am fost eu sv ul era hostat de catre un tip si detiantorul sv ullui platea 2-3 euro nu ami stiu exact ;)
capalau^
Power Member
Power Member

Mesajde capalau^ » Joi Iun 25, 2009 9:56 pm

srry 24 mam interesat.
nu stiu e sv ul tau tu decizi.

Ne mai auzim!! Bft!!:>
capalau^
Power Member
Power Member

Mesajde DoDo™ » Joi Iun 25, 2009 10:34 pm

m1n0s scrie:Mi sa dat un helper cu care nu puteam face decat minimum...nu am cerut mai mult era tot ce se mi se putea da...eram multumit ...nu am inceput sa sufar "ma sunt vecin cu madalin samd,samd" aveam un helper de care eram mandru puteam ajuta serveru pe perioada scurta...
In acelasi timp si ^gabriela^ avea un helper dar din cate "am auzit" nu i-a mai convenit helperu "ca este calcata in picioare"si "nu are autoritate pe server" drept care i sa scos si helperu.Decizie corecta "nu-ti convine nu ai". Problema a inceput de aici . Datorita unor decizii grabite, neatente ,am mai gresit si gabriela incepea "sa sufere" sa ma injure, si la inceput si eu am facut asa din prietenie din amicie (asa am crezut) pana am observat ca ea vorbea serios...Asa ca am inceput sa ii dau slay pt fiecare insulta adusa la adresa mea...
cand am prins-o codata i-am dat quit a inceput sa ma injure "*DEAD* Gabry3la : bagias pula in mortii tai ai admin si incepi sa suferi futeteas in gura" .Conflictul a inceput , eu nu ii dadeam atentie ,pana cand am intrat pe snow si eram vreo 3-4 insi.bun. si intra si gabriela si spune "Gabry3la : cn nare ce face ji mio dat kick :-w admin tampit . amu nu t supara da aja e ? ce ti" eu de-abea intrase dar era zae online, iar dupa cum il stiu e un admin capabil si a avut motivele lui date fiind circumstatele de mai sus iar eu i-am zis "m1n0s : o fi avand adminu motivele lui sa-ti dea quit" si ia iar a scris in consola "Gabry3la : cn nare ce face ji mio dat kick :-w admin tampit . amu nu t supara da aja e ? ce ti" eu am recurs in urmatorul fel " amx_slay ga
[eXtream AMXX] Jucatorul "Gabry3la" a primit slay
Gabry3la died
m1n0s : eu nu sunt pus aici sa iti suport tie insultele"
A doua zi vad ca numai am helper.hmm. il intreb pe madalin iar el imi spune ca i-a cerut susp3kt sa mi-l scoata ca "injur".Nu spun nu. am injurat ,orice om greseste dar nu meritam si eu avertizat ?ceva sa stiu si eu sa ma indrept ?am ramas fara admin din prima.Insa am ramas indignat cand am observat ca susnumita Gabry3la avea "ADMINISTRATOR" nici macar helper ...si pentru ce?...pt nimic...nu stie decat sa schimbe hartile( din 10 in 10 minute ) sa dea un kick...cam atat ...iar eu care nu am cerut nimic am ramas cu "CIU-CIU"... macar de ar fi avand o reputatie dar nu prea o vad pe drumul cel bun...e ciudat totusi ca "susp3kt" m-a observat ca injur dar pe ea nu a atentionat-o , sa-i dea slay , gag , llama nik

Asta este opinia mea despre ce sa intamplat. Va multumesc.
Cei care au ceva de spus se isi dea cu parerea fie ca este de partea mea fie ca nu...

Prietene adu dovezi clare ca a injurat copy-paste=0 ,de print ai auzit ...tu vorbesti ma ca schimba ea hartile?? cand tu schimbi in 10 minute 3 harti numai deagle5 ai in cap ... din cate am vazut tu esti capul rautatilor te cam legi de toti ...acum e bine pe manta nu? asa am facut si eu ,se intoarce roata acum.
Respect!!
DoDo™

Mesajde capalau^ » Joi Iun 25, 2009 11:55 pm

DoDo unde se ia mah m1n0s de toti?/ de fiecare data era cel mai tacut dintre admini pe sv.
si daca se lega de ei se lega cu un motiv :|
capalau^
Power Member
Power Member

Mesajde DoDo™ » Vin Iun 26, 2009 8:44 am

capalau^ scrie:DoDo unde se ia mah m1n0s de toti?/ de fiecare data era cel mai tacut dintre admini pe sv.
si daca se lega de ei se lega cu un motiv :|

capalau tu poate nu ai fost noaptea pe server,un admin trebuie sa calmeze toti jucatoti care injura dar sa aibe si motiv ... cum ma calmat el pe mine spunandui lui zae sa imi dea ban nu a facut bine ,ca el ma provocat...sta linistit putin si dintr-o data izbucneste. http://i44.tinypic.com/25irz1j.jpg

EDIT: si voi vedetiva de treaba numai comentati alegerile ownerului daca ia dat administrator io fi dat cu un motiv ... si in plus gabriela merita chiar mai mult e jucator vechi
DoDo™

Următorul

Înapoi la Plangeri Admini