Plangere CR7.TOMAHAWK

Aici va puteti plange de un Admin.

Plangere CR7.TOMAHAWK

Mesajde MERLIN » Joi Mar 03, 2011 4:34 pm

Re all :) Motivul plangeri este urmatorul .CR7.TOMAHAWK zice ca mi-a facut poze si nu le-am trimis :-\ :-( . Eu am primit screenshot doar de la Dezz briliantu si Intens alex cred . De fiecare data am trimis pozele si am iesit curat ! Nu stiu sigur dar sar putea sa se fi jucat fratemiu pe pc meu....el zice ca nu :-\ . Acum defiecare data cand intru pe server imi da ban :-S din cauza ca nu i-as fi prezentat pozele :-( Joc aici de ceva vreme si nu mi-a zis aproape nimeni ca sunt codat ! Poze in cstrike nu am :| ! Ramane la aprecierea voastra acum..... :-? Numai bine :)
׺°”˜`”°º× Admin Server Cs.BestRasova.Ro ̿ ̿ ̿̿̿̿̿’̿’\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/’̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ׺°”˜`”°º×
MERLIN
Admini Server
Admini Server

Re: Plangere CR7.TOMAHAWK

Mesajde DodoliNo » Joi Mar 03, 2011 5:03 pm

http://img810.imageshack.us/i/123cj.png/
La cat cs se stie pe serveru asta vei avea si a doua oara sansa sa mai joci codat ;)
Imagine
DodoliNo
Moderator
Moderator

Mesajde b|eNk* » Joi Mar 03, 2011 6:50 pm

Buna. Il cunosc pe baiatu' asta si nu cred ca a jucat cu cod. Totusi Edytzu e un admin bun si stie de ce si cum a dat ban. Acum depinde ce decizie luati ;) !
RETRAS .
Aveti grija de voi si de server.
b|eNk*
Gold Member
Gold Member

Mesajde DodoliNo » Joi Mar 03, 2011 6:56 pm

Eu eram la edy de i-am facut poze ieri ~X( si a iesit imed. mor frate cand ziceti ca va cunoasteti si credeti ca nu joaca codat cand in poze se vede altceva ~X(
Imagine
DodoliNo
Moderator
Moderator

Mesajde b|eNk* » Joi Mar 03, 2011 7:01 pm

Ahh dorine sorry. Daca tu erai atunci.. inseamna ca chiar o fi avand cod :) ! GL & HF !
RETRAS .
Aveti grija de voi si de server.
b|eNk*
Gold Member
Gold Member

Mesajde MERLIN » Joi Mar 03, 2011 9:50 pm

dOr1N scrie:Eu eram la edy de i-am facut poze ieri ~X( si a iesit imed. mor frate cand ziceti ca va cunoasteti si credeti ca nu joaca codat cand in poze se vede altceva ~X(

1. Eu nu am zis ca nu ai facut poza sau ceva in genu asta ! Eu ma trezii astazi pe server ca luai ban :-(
2 E posibil sa fii fost fratemiu in pc la mn ....zice ca nu a fost :-? Probabil fuses el
3 Eu de fiecare data am dat ss care mi-au fost facute si nu am avut cod....sunt multi playeri care ma cunosc si admini :)
4 Ai dreptate in poza postata de tine d0r1n apare ca dupa ce ai facut poze a iesit din CS !
Cat despre cod eu nu am folosit pe BR cod de asta poti fi sigur ! :)
Numai bine ! :)
׺°”˜`”°º× Admin Server Cs.BestRasova.Ro ̿ ̿ ̿̿̿̿̿’̿’\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/’̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ׺°”˜`”°º×
MERLIN
Admini Server
Admini Server

Mesajde MERLIN » Joi Mar 03, 2011 9:54 pm

dOr1N scrie:http://img810.imageshack.us/i/123cj.png/
La cat cs se stie pe serveru asta vei avea si a doua oara sansa sa mai joci codat ;)

mda ma rog....daca zici tu ca joc codat....asa o fii.... :YMHUG:
MERLIN
Admini Server
Admini Server

Mesajde Maddalinio » Joi Mar 03, 2011 9:55 pm

Daca ai IP fix dami IP sa iti dau unban si gata....data viitoare ai grije sa dai pozele...
Imagine
Nu posta inainte sa CITESTI Regulamentul
Maddalinio
Administrator
Administrator

Mesajde MERLIN » Joi Mar 03, 2011 9:57 pm

b|eNk* scrie:Buna. Il cunosc pe baiatu' asta si nu cred ca a jucat cu cod. Totusi Edytzu e un admin bun si stie de ce si cum a dat ban. Acum depinde ce decizie luati ;) !

Stai linistit blenk sunt acelasi MERLIN pe care il cunosti si tu....din cate vad motivul banului ar neprezentare de poze ! Oricum bft frate in contiunuare rupe topu :)
MERLIN
Admini Server
Admini Server

Mesajde MERLIN » Joi Mar 03, 2011 9:59 pm

Maddalinio scrie:Daca ai IP fix dami IP sa iti dau unban si gata....data viitoare ai grije sa dai pozele...

nam ip fix :| e dynamic ....eu de fiecare data dadeam pozele ( intreabai pe ceilalti admini ) Ms pt unban
MERLIN
Admini Server
Admini Server

Următorul

Înapoi la Plangeri Admini