plangere n3x7

Aici va puteti plange de un Admin.

plangere n3x7

Mesajde SilenT » Mie Apr 14, 2010 8:23 pm

...mda si cum ziceam lumea pe server e din ce in ce mai codata...hai sa nu mai lungim vorba si sa ma plang...cui habar n-am.. :-( .. :-S
-mi-a dat ban pentru ca au iesit pozele de culoare neagra si de fapt eu nu aveam nici-un cod....
-cand am vrut sa i le dau sa vada ca asa au iesit "a zis cu gura mareeeee" ..." [-X BAAANNN" ca el e adminu iti dai seama..nici macar nu a stat sa termin de vorbit...
-ultimul rand gata...ma las de cs si asa imi place mai mult W.O.W
-adios
-aveti grija de voi si de server si ascultati un sfat puneti admini buni x( x(
-cand mai intru pe forum vreau sa vad dovada lui n3x7 ca am jucat eu codat
-salut madalin,bft kent,cu bine bobo,cici,alex,brv, BFT la fraguri.... ;)
-asa pierdeti jucatorii buni :-S
SilenT
Nou Venit
Nou Venit

Re: plangere n3x7

Mesajde DodoliNo » Mie Apr 14, 2010 10:28 pm

admin slab tine jucatori in llama toata harta :-j
Vb unu urat pe sv de_plictiseala..ii zic eu de_laba si imi da llama,mie mi-a vb ala urat aluia nimic noroc ca mai sunt 2 max 3 pe care te poti baza restu :YMSIGH:
pe lan daca nu stiti sa jucati si sa adminati.
Imagine
DodoliNo
Moderator
Moderator

Mesajde teQuila_ » Mie Apr 14, 2010 10:39 pm

exact cel mai slab admin...asa m-a tinut si pe mine si pe dorin numai in lama..sa faca doua poze la playerii suspecti nu stie.
deci parerea mea e ca nu merita sa fie admin....habar nu are sa admineze.
pacat de servarul asta ca e fai si intra lume multa,dar pacat ca sunt admini cam incapabili(nu ma refer la kent,bobo,zae,cooper....)numai bine
teQuila_
Incepator
Incepator

Mesajde InT3n$^AlexX » Joi Apr 29, 2010 10:42 pm

teQuila_ scrie:exact cel mai slab admin...asa m-a tinut si pe mine si pe dorin numai in lama..sa faca doua poze la playerii suspecti nu stie.
pacat de servarul asta ca e fai si intra lume multa,dar pacat ca sunt admini cam incapabili(nu ma refer la kent,bobo,zae,cooper....)numai bine

Ma tequila ar trebui sa zici exact ce admini crezi tu ca sunt incapabili ...sa nu lasi loc de interpretari :-? :-?
InT3n$^AlexX
Power Member
Power Member

Mesajde bOBo » Sâm Mai 01, 2010 1:26 am

teQuila_ scrie:exact cel mai slab admin...asa m-a tinut si pe mine si pe dorin numai in lama..sa faca doua poze la playerii suspecti nu stie.

AI de capul tau . ne faci incababili dar tu ai vazut ca incapabili astai te scapa de codati cel putin eu recunosc nu le am dar restu au moderator si nu cred ca au degeaba ...
Imagine
Care Vreti o leguma ceva vand ieftin =))
Citeste inainte sa postezi !!
bOBo
Gold Member
Gold Member

Mesajde teQuila_ » Sâm Mai 01, 2010 8:46 pm

nu era vb de voi ,voi chiar v-ati facut treaba......era apropo la mafy*. cand se juca puteai sa te rogi de el ca nu te baga in seama. asa ca faceti-va treaba bine in continuare(nu am vrut sa spun numele adminului...dar decat sa las loc de interpretari mai bine asa)
teQuila_
Incepator
Incepator

Mesajde InT3n$^AlexX » Dum Mai 02, 2010 10:28 pm

mdea... vad ca mafy nu e prea iubit in randul playerilor de pe bestrasova ...pt simplul fapt ca lumea il crede codat...asa se explica de ce bestrasova nu mai e ce a fost de cand a loat mafy admin!!! cred ca ar trebui loate masuri
InT3n$^AlexX
Power Member
Power Member

Înapoi la Plangeri Admini