Plangere

Aici va puteti plange de un Admin.

Plangere

Mesajde Love*plus » Vin Mar 12, 2010 9:49 am

MaFy* nu te mai da lovit ca era mapa de_inferno jucam linisty si u te bagi in seama cu ce ocazie tiam zis sa ma lasi in pace si u ai inceput sami dai kick si sa vb urat la adresa mea!!!!!Cu ce ocazie mai prins u pe mine cu cod sau ce ,ca nu am inteles da ma si ce eu is Love*plus Cc4^ex7az da nul bagti pe fratemiu in treaba asta ca va face unu la unu chiar daca avetzi cod.Asa ca vezi de aimu si adminu tau ba-i mafy si lasama pe mine .Ca destya care sar de la rank 600 cu 300 in 10 ore la 1350 cu 450 am vazut multi.Si admini ca u care jignesc palyerii.GATA AM INCHEIAT DISCUTIA CAND MA VEZI PE SV LASAMA SA JOC FA POZE FA CE VREI TU DA NU MAI VB CU MN CA NU SUPORT MILOGII .BFT ALL.dACA GASITI UN ADMIN CA MAFY* feritiva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Love*plus
Nou Venit
Nou Venit

Re: Plangere

Mesajde *Dexter* » Vin Mar 12, 2010 4:44 pm

nu pot sa cred cate greseli gramaticale am putut sa vad in textul pe care l-ai scris....wow...si lasa-ne ca esti codat rau love:)
*Dexter*
Incepator
Incepator

Mesajde bOBo » Vin Mar 12, 2010 5:06 pm

LOve*plus Frate adu DOVEZI!!!
Cum vrei sa scoatem admin fara dovezi?? Zi tu acu cum tie greu sa faci un print screean ??
App Mai stai pe la scoala si invata sa scri ;)
Imagine
Care Vreti o leguma ceva vand ieftin =))
Citeste inainte sa postezi !!
bOBo
Gold Member
Gold Member

Mesajde catchMe » Sâm Mar 13, 2010 2:20 am

Stiu ca nu e locu meu pe aici da nu ma puteam abtine din a nu posta , bai frate , aduci acuze unui admin ( jucator cu experienta ) fara nici o dovada :) , ai un tupeu nesimtit L-) ! + ca de fiecare data cand jucai pe server si adminii nu erau online u erai codat :-j du'te frate pe alt server , nu avem nevoie de specimene pe :br

:br rullz
catchMe
Power Member
Power Member

Re: MaFy*

Mesajde MaFy* » Mar Mar 23, 2010 3:24 pm

esti analfabet omule....atata timp cat ma injurii k la usha cortului tu cat timp joc eu cs pe rasova u nu stai ba.....esti un copil de 12-13-14 anii inapt care noua pe sv nu ne tr copii din astia sa injure eu iti zic si iti voi zice acia pe forum:

CAND TE PRIND EU PE SV TE TIN NUMAI QUIT KICK QUIT KICK norocu tau nu am comanda de ban!! atata timp cat mai injurat u nu o sa mai joci pe sv asta cand sunt eu on bye potaie mik
MaFy*
Power Member
Power Member

Re: MaFy*

Mesajde MaFy* » Mar Mar 23, 2010 3:27 pm

dak fracto e prost u esti mai prost decat el dc il lasi bah sa joace cu numele tau la cs? si eu am frate si la noi nu ne bagam nici-unul la numele lui sau cv de genu......stai linistit in banca ta numai face plangerii la adresa mea k stiu toti la ce te duce capu ala ......
MaFy*
Power Member
Power Member

Mesajde rata » Mar Mar 30, 2010 9:33 am

MM de cacat ambulant sati fut tot neamu in dz mati sa-mi trag pla pe coliva mati cand vine vb de familia mea tu nu o jignesty , copil facut din laba.
Bagamis pla in mm cand am jucat eu cu blesu* copil retardat mm eu joc cu love*plus extaz si ce mai vrea plm da nu cu blesu.
dute frate pe centura ca tu esty sigur gay si mata cred cai vaca .IN MMM NU TE MAI LOA DE FAMILIA MEA .DZ MATI ESTY ADMIN SI TRE SA VB FRUMOS .
HAI PA SI INTRAB-O PE MATA DACA II MAI E DOR DE MN :d
rata
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde AnDrEy » Mar Mar 30, 2010 9:48 am

rata las-o mai usor cu injuriile la adresa lui MaFy* si in plus are dreptate . Daca u si fractu sunteti prosti duceti-va frate pe alt server si lasati-ne pe noi in pace . te-am vzt ieri erai pe server cu nicku: CC4^extaz si aveai cod . Dar nu am avut eu timp sa-ti fac demo ca trb sa merge la scl . Asa ca pa si pu la revedere . [-X
RATATULE =))

:br1 r3spekt :br
Lumea are invidie numai pe cine ar vrea sa fie…
AnDrEy
Power Member
Power Member

Mesajde DodoliNo » Mie Mar 31, 2010 5:14 pm

rata scrie:MM de cacat ambulant sati fut tot neamu in dz mati sa-mi trag pla pe coliva mati cand vine vb de familia mea tu nu o jignesty , copil facut din laba.
Bagamis pla in mm cand am jucat eu cu blesu* copil retardat mm eu joc cu love*plus extaz si ce mai vrea plm da nu cu blesu.
dute frate pe centura ca tu esty sigur gay si mata cred cai vaca .IN MMM NU TE MAI LOA DE FAMILIA MEA .DZ MATI ESTY ADMIN SI TRE SA VB FRUMOS .
HAI PA SI INTRAB-O PE MATA DACA II MAI E DOR DE MN :d

prietene te-ai nascut in jungla?? Si tu ca player trebuie sa vb urat ma??
"copil facut din laba" tu esti prietene... am o intrebare poti s-o sugi fara s-o uzi??
Imagine
DodoliNo
Moderator
Moderator

Mesajde k*1[cobra] » Joi Feb 10, 2011 5:26 pm

intr-adevar,ce sa cute frate toti nesimtitii pe server?dupa parerea mea trebuia banat nu numai amenintat....
bafta all!!! :br
Imagine
k*1[cobra]
Special Member
Special Member

Înapoi la Plangeri Admini