reclamatie dor1n

Aici va puteti plange de un Admin.

Re: reclamatie dor1n

Mesajde MERLIN » Joi Iun 16, 2011 6:04 pm

dOr1N scrie:adica un fel de no recoil.. am inteles:)

e mult spus no recoil , no recoil iti face gloantele drept si grupate , asta .... il poti face din mouse , nu vad cum ar putea face gloantele grupate :)
+lookdown ( tinta in jos )
+attack ( ataca )
in orice cfg este tasta bindata
Cod: Selectaţi tot
bind "PGDN" "+lookdown"
:) , personal nu vad sa fie un script interzis .. :) oricum eu nu mia folosesc scipturi de acest gen ;)
׺°”˜`”°º× Admin Server Cs.BestRasova.Ro ̿ ̿ ̿̿̿̿̿’̿’\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/’̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ׺°”˜`”°º×
MERLIN
Admini Server
Admini Server

Mesajde DodoliNo » Joi Iun 16, 2011 6:14 pm

nici cand l-ai folosit nu ai vazut..
Ma apuc si eu sa joc cu cfg-uri...sincer :-? chiar imi place cfg tau magicianule :)
Imagine
DodoliNo
Moderator
Moderator

Mesajde MERLIN » Joi Iun 16, 2011 6:20 pm

dOr1N scrie:nici cand l-ai folosit nu ai vazut..
Ma apuc si eu sa joc cu cfg-uri...sincer :-? chiar imi place cfg tau magicianule :)

Daca inca mai ai dubi legat de cfg meu uite aici :) ( este cfg lui MaFy* cu cateva setari modificate de mn :)
EDIT : Am sters cfg :)
Ultima oară modificat de MERLIN pe Vin Iun 17, 2011 2:33 pm, modificat 1 dată în total.
׺°”˜`”°º× Admin Server Cs.BestRasova.Ro ̿ ̿ ̿̿̿̿̿’̿’\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/’̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ׺°”˜`”°º×
MERLIN
Admini Server
Admini Server

Mesajde DodoliNo » Joi Iun 16, 2011 6:27 pm

Tu daca ai prinde pe unu de 2 ori (odata sa nu iti dea pozele, a 2-a oara sa joace cu toate porcariile in cfg) ce ai face??
Ma deranja faptul cand vazui asta
E ban ! Din cate scrie aici reiese ca ai scripturi interzise ! , iar in unele faze din demo tinta ta nu se misca de loc !

La tine tot asa fost si nu a zis nimeni BAN>
Imagine
DodoliNo
Moderator
Moderator

Mesajde MERLIN » Joi Iun 16, 2011 6:40 pm

dOr1N scrie:Tu daca ai prinde pe unu de 2 ori (odata sa nu iti dea pozele, a 2-a oara sa joace cu toate porcariile in cfg) ce ai face??
Ma deranja faptul cand vazui asta
E ban ! Din cate scrie aici reiese ca ai scripturi interzise ! , iar in unele faze din demo tinta ta nu se misca de loc !

La tine tot asa fost si nu a zis nimeni BAN>

Da cu scriptu ala este perfect adevarat l-am folosit :| ( nu stiam ca e interzis pe BR , de atunci nu il mai folosesc ,dupa cum, se vede in cfg) iar eu nu aveam dll . cum are respectiuvu si nici scripturi , cu pozele ti-am mai zis de 100 de ori :) , oricand imi poti face ss si ti le trimit in 2 sec :) (ianinte de evenimentu cu pozele acelea miau facut ss cooper , intens alex , darkk si le-am dat de fiecare data) :) poti sa ii intrebi :YMHUG:
MERLIN
Admini Server
Admini Server

Mesajde DodoliNo » Joi Iun 16, 2011 6:44 pm

Asta nu e problema mea ca ti-au facut altii poze si le-ai dat. Era ip tau atunci 79.113...
Prea mult off-topic am facut:|
Cat despre magicdoom asta datii ban cand il mai vedeti pe server.

TOPIC INCHIS !!
Imagine
DodoliNo
Moderator
Moderator

Anterior

Înapoi la Plangeri Admini