REMOVE !!! RipPeR !!! REMOVE

Aici va puteti plange de un Admin.

REMOVE !!! RipPeR !!! REMOVE

Mesajde Qw3rT1 » Joi Oct 13, 2011 11:00 pm

Salut !!! De 2-3 zile imi iau in continu fuck-off !!! Cand sunt pe servar adminul RipPeR imi zike : Ce caut pe servar atat timp cat este el pe servar nu am ce cauta !!! Nu inteleg de ce face asta ??? Am poze cand imi zike ,,MARS" de cand admini zik mars unui player ??? Motiv: Nu merita admin !!! Zike ca joaka de 5 ani,si are 16 !!! Stiu ca dOr1N si Susp3kt nu ar face greseala de a da admin la toti "inculti" !!! Doresc sa ii se dea REMOVE !!! :br MEREU CU BR !!! MEREU CU dor1N !!! :br :br1 :br :br1 http://img705.imageshack.us/img705/3596/unleddsaj.png
Qw3rT1
Nou Venit
Nou Venit

Re: REMOVE !!! RipPeR !!! REMOVE

Mesajde MERLIN » Vin Oct 14, 2011 8:01 am

Ce dovada e aia a? Pui ce vrei tu ? :-? ;) , fa poza la consola altadata , pana nu aduci o dovada calumea . Misto cuvinte de lauda spre sfarsit :))) =)) Aaa si apropo Qu3rTi = FreeStYler ;) si dc faci 2 conturi ? b-)
׺°”˜`”°º× Admin Server Cs.BestRasova.Ro ̿ ̿ ̿̿̿̿̿’̿’\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/’̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ׺°”˜`”°º×
MERLIN
Admini Server
Admini Server

Mesajde FreeStyLeR » Vin Oct 14, 2011 10:22 am

Merlin cum sa aiba asta 2 conturi mah cand noi jukam aman2 deodata pe server,uitate l ip sa vezi naiba.
App suntem colegi si neam luat aman2 fuckoff de la ripepr
FreeStyLeR
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde DodoliNo » Vin Oct 14, 2011 12:51 pm

MERLIN scrie: Aaa si apropo Qu3rTi = FreeStYler ;) si dc faci 2 conturi ? b-)

De ce vb ma daca habar nai?? Inainte de a acuza pe cineva convingete ca e adevarat.
Imagine
DodoliNo
Moderator
Moderator

Mesajde EnzeloO » Vin Oct 14, 2011 2:53 pm

SE PARE CA RIPPER NU RASPUNDE.... :-S
BR....cu respect EnzeloO
EnzeloO
Admini Server
Admini Server

Mesajde RipPeR » Vin Oct 14, 2011 2:59 pm

se pare ca ripper e aici:))) deci...am vorbit cu tine dorin tiam explicat cum a fost toata faza...in primu recunosc ca a fost greseala mea ca iam dat ban si fuckoff fara dovada...din moment ce stau spec 10 minute pe un jucator si il vad cu wall stiu ca trebuia sa fac poze dar era clar wall si iam dat ban...apoi a reintrat si a inceput sa ma injure iam dat fuckoff...de fiecare data cand intra pe server ma injura ...de asta i-am dat fuckoff...imi zice el mie ca iam dat fara motiv...si cuvantul "mars" nu mi se pare a fi o jignire i-am zis ca sa plece de pe sv sa nu ii dau fuckoff din nou...daca ai dovezi mai clare intelegeam..astea sunt aberatii ...astept parerea adminilor ..
RipPeR
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde RipPeR » Vin Oct 14, 2011 3:05 pm

cand citest ce scrie domnul qwerty imi vine sa rad....in primu rand se zice server nu servar in al doilea rand se vede ca nu esti educat si nu sti sa scrii si in al treilea rand nici sa minti nu sti...eu nu tiam zis niciodata ca joc cs de 5 ani...+ chiar nu conteaza tu trebuie sa aduci dovezi referitoare la faptul ca de ce tiam dat eu fuckoff si ban ...cand o sami arati dovezile mie sau la rankurile mai mari de pe server atunci puteti sami scoateti adminul cu cea mai mare placere..pana atunci mai bine vezi-ti de treaba qwerty
RipPeR
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde DodoliNo » Vin Oct 14, 2011 3:10 pm

Ripper ai grija la dublu post :) data viitoare ai adv.
Cod: Selectaţi tot
cand o sami arati dovezile mie sau la rankurile mai mari de pe server atunci puteti sami scoateti adminul

Rang nu rank :)
Imagine
DodoliNo
Moderator
Moderator

Mesajde RipPeR » Vin Oct 14, 2011 3:21 pm

mda...scuze :) deci concluzia?
RipPeR
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde DodoliNo » Vin Oct 14, 2011 11:16 pm

RipPeR scrie:mda...scuze :) deci concluzia?

E foarte simpla ma papuse:)
Amx_banip RipPeR cand il vedeti pe server !!
TOPIC INCHIS !!
Imagine
DodoliNo
Moderator
Moderator

Înapoi la Plangeri Admini