:)

Aici va puteti plange de un Admin.

Re: :)

Mesajde DodoliNo » Dum Mar 20, 2011 6:36 pm

MERLIN scrie:
dOr1N scrie:
MERLIN scrie:Dodo intra tu in cfg ala si o sa vezi care este scriptu ....( lookdown ) . Atunci si scriptu bhop este ilegal ? si ala e din aliasuri facut ....no recoilul care este in cfg este unul legal din cate stiu eu ! Doar uitate pe server de curiozitate pe sv sa vazi cati au cfg cu bhop si no recoil ! :)

bhop te ajuta sa tragi??

Nu te ajuta sa tragi dar te ajuta cand faci lame !

Asta nu o cred :))
Imagine
DodoliNo
Moderator
Moderator

Mesajde MERLIN » Dum Mar 20, 2011 7:34 pm

Doar asa de curiozitate uitativa careva la cfg ! Nu este acel no recoil ilegal la care toate gloantele merg intr-un punct ! Daca o sa il testati o sa vedeti ca gloantele merg imprastiat :) atata doar ca tinta coboara in jos ! Este un simplu scriipt din 4 sau 5 aliasuri care eu stiam ca e legal asa cum e si BHOP ! Da e adevarat exista no recoiluri la care gloantele merg in linie si in acelasi punct ! La mine nu e asa ! Dupa cum se vede si in acel demo am murit de 2 ori si am ucis 2 ori ...scriptu asta nu ajuta la prea mult ! Daca asta e considerat cheat atunci consider ca si bhop sa fie considerat cheat !O mare parte din server foloseste aceste 2 scripturi . ! Oricum dor1n de cand cu incidentu ala cu CR7.Tomahawk ai cam fost cu "tinta" pe mine ...oricum acuma nu mai conteaza !
Numai bine ! :)
׺°”˜`”°º× Admin Server Cs.BestRasova.Ro ̿ ̿ ̿̿̿̿̿’̿’\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/’̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ׺°”˜`”°º×
MERLIN
Admini Server
Admini Server

Mesajde DodoliNo » Dum Mar 20, 2011 8:12 pm

pe multi de pe sv sunt eu :) eu am fost atunci mereu de pe adminul lui tomahawk si nu inghit orice vrajeala ca nu am fost eu, ca a fost fratemiu, ca nu sunt pozele toate sunt vrajeli :) acest script no recoil care zici tu ca nu este ilegal :)) este interzis pe toate serverele :) tu daca iei 2 si mori de 200 de ori asta nu inseamna ca nu e scriptu bun..tu nu esti ca nu sti sa-l folosesti.
Ca te retragi asta nu e problema mea/vina mea ca am facut un demo :) va vaitati ca niste gloabe.
Bhop ce zici tu ca se considera cod ala ti-l pot face si fara cfg/script :)) nu se compara cu no recoil cand iti face tinta il ultimul hal(sare odata in sus si dupa coboara in jos).
Imagine
DodoliNo
Moderator
Moderator

Mesajde MERLIN » Dum Mar 20, 2011 9:24 pm

Dorine am zis eu cumva ca m-am retras din cauza ta sau a demoului ? M-am retras din cauza ca asa am considerat eu ca trebuie sa fac :) Oricum fie cum doresti tu , iar cu pozele crezi ce vrei :)
Numai bine !
׺°”˜`”°º× Admin Server Cs.BestRasova.Ro ̿ ̿ ̿̿̿̿̿’̿’\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/’̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ׺°”˜`”°º×
MERLIN
Admini Server
Admini Server

Mesajde DodoliNo » Dum Mar 20, 2011 9:31 pm

MERLIN scrie:Dorine am zis eu cumva ca m-am retras din cauza ta sau a demoului ? M-am retras din cauza ca asa am considerat eu ca trebuie sa fac :) Oricum fie cum doresti tu , iar cu pozele crezi ce vrei :)
Numai bine !

nu, dar ai zis ca din cauza unor probl aparute recent:)
Imagine
DodoliNo
Moderator
Moderator

Mesajde MERLIN » Lun Mar 21, 2011 5:53 pm

Uite...oricum ca si chestie .....scriptu asta zici ca e ilegal sau interzis ??
Ia citestel si ai sa vezi ce setari are ! (daca sti sa faci scripturi )
Cod: Selectaţi tot
ANTI RECOIL
alias +antirclbind "+attack; +lookdown;"
alias -antirclbind "-attack; -lookdown;"
alias antircl antirclon
alias antirclon "bind mouse1 +antirclbind; alias antircl antircloff;"
alias antircloff "bind mouse1 +attack; alias antircl antirclon;"
bind "c" "antircl;spk fvox/beep;"

+ lookdownd ( adica muta tinta in jos )
Chestia asta se poate face si cu mausu ! Cum ziceai si tu ca bhop se poate face si fara script ! CE anume din acest script iti face tie gloantele sa mearga int-un loc ,grupate ? Mai verifica dor1ne :)
Din partea mea sa crezi ce doresti , dar am dreptate :)
Si apropo dupa cum se vede si in demo :) scriptu asta nu ma ajuta cu nimik mai mult ma incurca !:-j....dar na ....nu mai zic nimik .. ! De acord cu mine ? :-j
Numai bine !
Ultima oară modificat de MERLIN pe Lun Mar 21, 2011 6:07 pm, modificat 1 dată în total.
MERLIN
Admini Server
Admini Server

Mesajde DodoliNo » Lun Mar 21, 2011 6:07 pm

BA deja ma calci pe nervi e no recoil?? Silent aimu e tot un script?? Nu mai vb ce nu stii ~X( no recoil e interzis pe toate sv.. la ce plm va bagati toate cacaturile de cfg nu puteti juca normal?
Imagine
DodoliNo
Moderator
Moderator

Mesajde MERLIN » Lun Mar 21, 2011 6:12 pm

dOr1N scrie:BA deja ma calci pe nervi e no recoil?? Silent aimu e tot un script?? Nu mai vb ce nu stii ~X( no recoil e interzis pe toate sv.. la ce plm va bagati toate cacaturile de cfg nu puteti juca normal?

ok ...atunci script ala e cod :)) ! Deci in concluzie ma ajutat sau nu script ala ?? Si ala nu e chiar no recoil ...pentru ca gloantele sunt imprastiate....dar ma rog ..nu vrei sa intelegi ! SCRIPTU ASTA DAOR LASA TINTA MAI JOS !!!
P.S No recoil nu e nici decum un script de 5 aliasuri.....e din mult mai multe !
MERLIN
Admini Server
Admini Server

Mesajde DodoliNo » Vin Noi 11, 2011 8:38 am

TOPIC INCHIS!!
Imagine
DodoliNo
Moderator
Moderator

Anterior

Înapoi la Plangeri Admini