Mafy*

Mafy*

Mesajde lucifer » Joi Mar 25, 2010 8:30 pm

uitati-va si voi la cum trage baiatu nostru
Frate!!!!! zi si mie cum tragi tu asa grupat?? a? la fel tin si eu tinta, dar la mine nu trage ba asa.. :-? oare de ce...
in leis e acolo o optiune.. NoSpread. daca e setata cu 1, omu nostru trage doar intr-un punct .. cum trage mafy asta.. la inceput am crezut ca asa trage el.. SUUUUPER bine.. da de unde. Am stat si m-am uitat si l-am vauzt cand tragea in perete. mergea si tragea in perete... tragea o linie dreapta dupa tinta... am zis.. hai, plm poate ma insel... bah da can l-am vazut ca sare in plm, SAREEE si isi omoara adversaru cu 3 gloante.. de unde plm le nimereste el pe toate din saritura :| SARIND BAHHH

in demo-ul asta.. ultima faza a fost de ajuns
AK-ul are recul frateee. RECUL MAREEeee. sa va uitat la perete la ultimile 2 fraguri.. pan akolo o as ziceti ca asa trage el ca plm .. da uitati-va la perete la cum trage el si la cum trage ala de langa.. care are tot AK !!!!!!

FACETI IN PLM CEVA CA M-AM SATURAT DE PISATU ALA DE LEIS SI DE TOTI PROSTII CARE JOACA CU EL!!!!!

Mafy*.dem
lucifer
Nou Venit
Nou Venit

Re: Mafy*

Mesajde DodoliNo » Joi Mar 25, 2010 8:44 pm

e curat ce e ala recul prietene??
Imagine
DodoliNo
Moderator
Moderator

Mesajde MaFy* » Joi Mar 25, 2010 11:38 pm

bv ai facut demo ;) ori iti da mada sau suspect ban pe forum makr 2 zile ori eu cand te prind pe forum zborii pt k u esti pishat ....dak vrei intra pe mn iti dau cfg-ul meu esti praf omule invata cs......hai k ma plictisiti cand va vad.....sunte-ti nijte invidioshii eu atata vreau sa va zic invatatii si voi sa jucatii cs.....si dupa ma tragetii pe mn la raspundere si ak-47 este arma mea preferata dupa awp:> dak sti sa tragi cu ea 2-3-4-5 gloate trage lenjer dak tragii k disperatu atuncia sare tinta.....
MaFy*
Power Member
Power Member

Mesajde MaFy* » Joi Mar 25, 2010 11:41 pm

Pt totii playerii de pe rasova!!!

Va rog nu ma mai acuzatii de cod-urii facetii demo-urii si postatiile si lasati-ma draq-lui in pace sa joc

cand credetii k am cod trecetii spec scrietii in consola record mafy cum vrei voi si uitati-va pe mn dupa ce vatii saturat sa va uita-tii scrietii stop dupa demo-ul se salveaza in cs.trike si postatil pe sv asa k lasati-ma in pace x( x(
MaFy*
Power Member
Power Member

Mesajde MaFy* » Joi Mar 25, 2010 11:43 pm

pff si demo ala nu ai prins momentu cand eram in bulan sa ma prinzi pe awp cand am 100 si cu vro 20...atuncia sa-mi faci demo sa vada lumea scor frumos :> bye :br :br
MaFy*
Power Member
Power Member

Mesajde bOBo » Vin Mar 26, 2010 12:05 am

OffTopic:
Aoleu ~X(
Mafy ce faci frate scz de expresie "Te crezi pe tarlaua ta"?
Ai facut 3 postari la ran si ai si limbaj neadecvat ....
Eu zic ca tu o sa iei ban ..
App la semanatura am un link cu regulile forumului
Fate si tu ca le citesti :D e a 2 oara cand vada asa ceva de la tine :|
OnTopic : Omu asta ce tia facut pana la urma un simpu demo ..
recol e cum iti sare tinta adica ca in realitate cand tragi cu o arma are recol tr sa ti arma bine pe umar ... sper ca ai inteles.
Imagine
Care Vreti o leguma ceva vand ieftin =))
Citeste inainte sa postezi !!
bOBo
Gold Member
Gold Member

Mesajde MaFy* » Vin Mar 26, 2010 1:08 am

dupa cum se vede eu tin ak-47 bn pe umar:)) sti tr sa nu fi incordat cand tragii relax relax..... =)) asa e si la cs k in realitate
MaFy*
Power Member
Power Member

Mesajde MacAurel » Vin Mar 26, 2010 8:22 pm

=)) rad de ce vad si nu pot sa ma abtin! =)) Mafy de cate ori ai tras cu o arma adevarata? =)) esti relaxat ca la cs!!! =)) Eu unul am tras cu o arma,chiar cu asta de vb. voi Kalasnikov(una dintre multe altele)si nu am fost asa de relaxat cum sunt la cs!Daca o sa ai ocazia sa tragi cu astfel de arma la foc automat s-ar putea sa-ti rupi umarul de la recul,si poate si mai grav pe cei de langa tine,deci relax,relax =)) =))
MacAurel
Incepator
Incepator

Mesajde MaFy* » Vin Mar 26, 2010 8:41 pm

Stai calm am tras cu arma.... cu ak47 si cu carpatii dak ati auzit de arma asta..

Si cu pistol cu aer comprimat Gamo dak ai auzit...pistol tt....

Si aia este k nu m-am crizat sa trag rpd trageam la tinta glont dupa glont... k si in cs cand joc cu ak-47 2-3 gloante iei pauza o sec dupa iara..... =))
MaFy*
Power Member
Power Member

Mesajde MaFy* » Lun Mar 29, 2010 4:05 pm

hai inchidetii topic-ul k este facut degeaba lucifer te ast si cu alte demo-urii bft pana atuncia ;)
MaFy*
Power Member
Power Member

Următorul

Înapoi la Plangeri Playeri