Frate!!!!! zi si mie cum tragi tu asa grupat?? a? la fel tin si eu tinta, dar la mine nu trage ba asa..
oare de ce...in leis e acolo o optiune.. NoSpread. daca e setata cu 1, omu nostru trage doar intr-un punct .. cum trage mafy asta.. la inceput am crezut ca asa trage el.. SUUUUPER bine.. da de unde. Am stat si m-am uitat si l-am vauzt cand tragea in perete. mergea si tragea in perete... tragea o linie dreapta dupa tinta... am zis.. hai, plm poate ma insel... bah da can l-am vazut ca sare in plm, SAREEE si isi omoara adversaru cu 3 gloante.. de unde plm le nimereste el pe toate din saritura
SARIND BAHHH in demo-ul asta.. ultima faza a fost de ajuns
AK-ul are recul frateee. RECUL MAREEeee. sa va uitat la perete la ultimile 2 fraguri.. pan akolo o as ziceti ca asa trage el ca plm .. da uitati-va la perete la cum trage el si la cum trage ala de langa.. care are tot AK !!!!!!
FACETI IN PLM CEVA CA M-AM SATURAT DE PISATU ALA DE LEIS SI DE TOTI PROSTII CARE JOACA CU EL!!!!!
Mafy*.dem

ori iti da mada sau suspect ban pe forum makr 2 zile ori eu cand te prind pe forum zborii pt k u esti pishat ....dak vrei intra pe mn iti dau cfg-ul meu esti praf omule invata cs......hai k ma plictisiti cand va vad.....sunte-ti nijte invidioshii eu atata vreau sa va zic invatatii si voi sa jucatii cs.....si dupa ma tragetii pe mn la raspundere si ak-47 este arma mea preferata dupa awp:> dak sti sa tragi cu ea 2-3-4-5 gloate trage lenjer dak tragii k disperatu atuncia sare tinta.....
e a 2 oara cand vada asa ceva de la tine