Plangere Mafy*

Plangere Mafy*

Mesajde rata » Joi Mar 11, 2010 10:12 am

Admini voi sunteti degeaba pe data de 10:03:2010 am plecat la ora 1 de acasa si Mafy* era pe locul 5 in top cu 650 cu 300 aCUM pe data de 11 la ora 7 el are 1300 cu 450 va rog frumos daca se poate sami explicati si mie cum sa intamplat >>>>>vai de capu vostru de admini de la Cc4^ex7az
rata
Nou Venit
Nou Venit

Re: Plangere Mafy*

Mesajde cici » Joi Mar 11, 2010 10:52 am

Miroase a invidie :)) pana la urma care este problema? :))
-- tu parca facusi cerere unban ca nu ai dat niste poze sau cv de genu(Cumva Codat? )
--vezi sa nu ti se urce la cap acum k mafy este inaintea ta si sa folosesti coduri...AI grija :br vegheaza :D :d
Imagine
cici
Gold Member
Gold Member

Mesajde rata » Joi Mar 11, 2010 11:06 am

NP NU ERAM eu ...........si garantez ca mafy are aim :P
rata
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde bOBo » Joi Mar 11, 2010 1:39 pm

rata scrie:NP NU ERAM eu ...........si garantez ca mafy are aim :P

Ma daca u zici ca are aim o avea :| Dar fara dovada pot sa zic si eu ca kent are wall cum ar fi?
App Mai ales ca acu Mafy* are Admin asa a nu ai ce zice. Si cred ca nu ia dat maddalinio admin daca avea coduri ;)
Imagine
Care Vreti o leguma ceva vand ieftin =))
Citeste inainte sa postezi !!
bOBo
Gold Member
Gold Member

Mesajde Susp3kt » Joi Mar 11, 2010 1:43 pm

rata scrie:NP NU ERAM eu ...........si garantez ca mafy are aim :P

Stai linistit , daca este vorba de mafy pe care il stiu eu , nu are niciun cod ;) ( si mai usor cu limbaju ;)
Susp3kt
Administrator
Administrator

Re: MaFy*

Mesajde MaFy* » Joi Mar 11, 2010 2:45 pm

el este mafy pe care il stii u suspect de aia si am vrut mai mult admin k toti ma injurau in fiecare zi....1 si 2 k multii prostii intra cu numele meu k vedeau ks in top .....si sa se dea si ei mari.....dar dak erai pe sv cum ma injura Cc4 ala ii dadeai u ban eu nu am comanda de ban....k zbura iau dat kick intra iara ma injura dupa iam dat quit intra iara cu alt nume k mi-am dat seama dupa ip k il luase-m sa dau ban dar dupa am vazut k nu mere si ip-urile erau la fel.....si nu am avut ce sai fac decat sal tin in kick k ma injura k la usha cortului x(

Cc4 si pe u cand te prind pe sv de atatea orii iti dau kick si quit pana iti cerii iertare.... dak nici pe sv nu are un comportament adecvat k stie k vad totii adminii.....dar pe sv cand eram doar eu cu el k nu mai erau adminii.....

:br :br BFT :br :br
MaFy*
Power Member
Power Member

Înapoi la Plangeri Playeri