plangere pac-pac

plangere pac-pac

Mesajde rusu24 » Lun Mar 15, 2010 5:08 pm

Deci cum sa incep... pai... de cate ori intru pe server... tot m`a injurat pac-pac ... nush dc :|... si`a schimbat numele din pac-pac in *...si incepea sa ma injure...am poze facute cand ma injura... si cu ip-ul lui ... .sper sa luati masuri cat mai severe :D

cu respekt [nTL] r u s u :YMHUG:
Ultima oară modificat de rusu24 pe Lun Mar 15, 2010 8:37 pm, modificat de 8 ori în total.
rusu24
Incepator
Incepator

Re: plangere pac-pac

Mesajde DodoliNo » Lun Mar 15, 2010 5:10 pm

http://tinypic.com stam sa dwd ce naiba
Imagine
DodoliNo
Moderator
Moderator

Re: MaFy*

Mesajde MaFy* » Lun Mar 15, 2010 7:00 pm

:)) asta pac-pac injura tot sv.......chiar o data a intrat si cu numele tau mada avea madallinio s*** P*** dau quit intra cu * si incepe si injura.....era intensAlex ala pe sv este pr de-al lui si ala nui zicea nimik adminii tai mada ala alex pun pariu k nu are mai mult de 15 anii ;) bft all si ai grija si cu alex ala k dak aduce lume pe sv nu tr sa inceapa sa injure.....sai invete sa vb frum si dupa sa le dea sv;) parerea mea acuma voi decidetii;) :br
MaFy*
Power Member
Power Member

Mesajde InT3n$^AlexX » Lun Mar 15, 2010 10:12 pm

MaFy* scrie::)) asta pac-pac injura tot sv.......chiar o data a intrat si cu numele tau mada avea madallinio s*** P*** dau quit intra cu * si incepe si injura.....era intensAlex ala pe sv este pr de-al lui si ala nui zicea nimik adminii tai mada ala alex pun pariu k nu are mai mult de 15 anii ;) bft all si ai grija si cu alex ala k dak aduce lume pe sv nu tr sa inceapa sa injure.....sai invete sa vb frum si dupa sa le dea sv;) parerea mea acuma voi decidetii;) :br

Ba mafy vreau sa te informez ca nu am 15 ani ci 18 si pe pac-pac nu l-am adus eu pe server ci a venit singur pt ca e prieten bun si cu suspect si cu madalinio .... si din cate imi aduc eu aminte ti-am zis de 5 ori sa schimbi numele si sa scoti "*" din nume pt a loa masuri dar tu ... nici nu mai bagat in seama ...si in plus cred ar trebui inveti sa respecti nu sa te adresezi cu "intensAlex ala" ci macar puteai spune simplu intens alexx pt ca tu nu esti "ala" cu mn ca de bine de rau tu nu-mi esti prieten sau mai stiu eo ce sa-ti permiti... si eu din ce am vazut doar eu am incercat sa iau masuri impotriva lui si l-am tot amenintat sa vorbeasca frumos ca altfel o sa ia kick sau llama si am schimbat numele la playeri care aveau * la nume pe cand tu mafy* nici nu te oboseai sa zici ceva... playerii ziceau sa facem ceva cu el dar tu.. n-aveai treaba jucai in continuare obsedat sa nu strici ranku asa ca nu cred ca esti in masura sa-ii zici tu lu mada sa aibe grija cu mn ... poate ar trebui sa aibe grija cu tn pt din cate am vazut esti cam incapabil... si sincer eu nu te-am vazut pe tine sa dai la vot o mapa sau sa schimbi... dar cine stie poate nu am fost eu atent :-?

Respect :br1 :br1 :YMHUG: :YMHUG:
InT3n$^AlexX
Power Member
Power Member

Mesajde Susp3kt » Lun Mar 15, 2010 10:28 pm

Sincer nu stiu ce va tot certati atata X( , mai ales ca sunteti si admini x( , gata nu mai vreau sa vad cearta , inteles ? .. cat despre pac-pac :-j :-j , m-am convins si de el :-j
Susp3kt
Administrator
Administrator

Mesajde MaFy* » Mar Mar 16, 2010 12:16 am

pai ce ma dak din harta mai sunt 15 min dc sa dau la vot? eu din cate stiu tr sa se joace pana la cap harta sa mai fie 5 min minim si dupa schimbi....dar ce zic toti playeri acum 2 hartii sa jucat awp_byca u dai la vot doar byca nu tr sa dai ce vrei u poti sa intrebi si u jucatorii ce ar dori si dupa dai 2-3 hartii la vot (1)

(2) la cate ore ai u pe sv pot sa zic si eu k nu ai vazut dak am schimbat vro data harta k u numai de la ora 7 stai pana la 9-10 seara dupa programu =)) la culcare copii;) hai pa k mie scarba sa vb cu u si vezi din cate stiu eu 1 nu te-am jignit incapabil esti u esti u copile;) hai pa
MaFy*
Power Member
Power Member

Mesajde Susp3kt » Mar Mar 16, 2010 12:48 am

Eu vorbesc , eu aud ...

TOPIC INCHIS
Susp3kt
Administrator
Administrator

Înapoi la Plangeri Playeri