... si`a schimbat numele din pac-pac in *...si incepea sa ma injure...am poze facute cand ma injura... si cu ip-ul lui ... .sper sa luati masuri cat mai severe 
cu respekt [nTL] r u s u

... si`a schimbat numele din pac-pac in *...si incepea sa ma injure...am poze facute cand ma injura... si cu ip-ul lui ... .sper sa luati masuri cat mai severe 

asta pac-pac injura tot sv.......chiar o data a intrat si cu numele tau mada avea madallinio s*** P*** dau quit intra cu * si incepe si injura.....era intensAlex ala pe sv este pr de-al lui si ala nui zicea nimik adminii tai mada ala alex pun pariu k nu are mai mult de 15 anii
bft all si ai grija si cu alex ala k dak aduce lume pe sv nu tr sa inceapa sa injure.....sai invete sa vb frum si dupa sa le dea sv;) parerea mea acuma voi decidetii;) 
MaFy* scrie::)) asta pac-pac injura tot sv.......chiar o data a intrat si cu numele tau mada avea madallinio s*** P*** dau quit intra cu * si incepe si injura.....era intensAlex ala pe sv este pr de-al lui si ala nui zicea nimik adminii tai mada ala alex pun pariu k nu are mai mult de 15 aniibft all si ai grija si cu alex ala k dak aduce lume pe sv nu tr sa inceapa sa injure.....sai invete sa vb frum si dupa sa le dea sv;) parerea mea acuma voi decidetii;)

, mai ales ca sunteti si admini
, gata nu mai vreau sa vad cearta , inteles ? .. cat despre pac-pac
, m-am convins si de el 

la culcare copii;) hai pa k mie scarba sa vb cu u si vezi din cate stiu eu 1 nu te-am jignit incapabil esti u esti u copile;) hai pa
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator