Reclamatie moments

Reclamatie moments

Mesajde catchMe » Mie Mar 10, 2010 12:24 am

1.Am fost injurat
2.Poza1
Poza2
3.Ban pentru un scurt timp ( 2- 3 zile )
catchMe
Power Member
Power Member

Re: Reclamatie moments

Mesajde momentS » Vin Apr 02, 2010 1:20 am

bwa..omule...faza asta..este de akm 1 luna..ce draq..te pui sa o postezi..tu akm....si stiti dc l-am injurat...pentru ca avea...cod....sa intrebati pe Killer Pinguin....sau poate sa o spuna el...ca acest..individ...numa hed-shot-uri dadea...si avea 20-0,,,asta ce se numeste..si aduti aminte..ca trb sa fak si eu Print Screen...nu ai inceput si u sa ma injuri de mama???.... :-? :-?

si inca..ceva..si incheii discutia..tu esty codatul acela..de pe sv...de ti-a dat ban *KENT*..pentru ca aveai cod..si ai fakut o tema...sa iti scoata banu ca sa joki..iara cu nikul acela...umi aduk amine de el...akm..si dupa..ai amenintat...ca poate sati dea ban..ca ai IP dinamic si iti schimbi numele!!

RespeKT :br

momentS
Incepator
Incepator

Re: Reclamatie moments

Mesajde bOBo » Dum Apr 04, 2010 3:00 am

catchMe scrie:1.Am fost injurat
2.Poza1
Poza2
3.Ban pentru un scurt timp ( 2- 3 zile )

Pretene nu te mai da mare si tare acu u ai fost banat pe sv cu nuste cate nick-uri :| de exemplu catchme ; alamic etc...
Ai noroc ca administratori nu prea se ocupa de forum si de sv ... :| Ca dupa mine ar trebui sa ai contul sters.
Imagine
Care Vreti o leguma ceva vand ieftin =))
Citeste inainte sa postezi !!
bOBo
Gold Member
Gold Member

Înapoi la Plangeri Playeri