Indexare Rapida in Google

Locul tutorialelor ! ...şi multe alte sfaturi pentru webmasteri şi administratori website găsiţi în această rubrică

Indexare Rapida in Google

Mesajde Cosmmin » Vin Feb 26, 2010 11:42 pm

Am sa va prezint o solutie de indexare in google aproape imediata . Am folosit-o si eu si chiar merge .

Cumparati un domeniu si nu stiti cum sa va indexati mai repede ? Va ofer eu solutia ideala si gratuita .

Cum Functioneaza :

1 . Intrati pe urmatorul site :
Cod: Selectaţi tot
http://verifiedfile.com/seo/

2. Scrie la Domain: site-ul tau cu www. inainte

3.Bifeaza optiunea "NEW BROWSER"

4.Bifeaza apoi optiunea "Random order"

5. Alege numarul maxim de ferestre pop-up (optiunea "Max Popups") (eu recomand sa alegeti 25 )

6. Alege numarul de site-uri ("Max urls") (va recomand sa alegeti 100 pentru teste , apoi daca va comvine sa reveniti si sa alegeti toate)

7. Apasati pe start , si asteptati ca scritul sa isi faca treaba singur .

NOTA :

* Trebuie sa aveti filtrul pop-up dezactivat
* Cu cat selectezi mai multe "Max urls" cu atat o sa dureze mai mult
* Nu va speriati daca se deschid si se inchid mai multe ferestre pop-up , asta face acest script

Ideea de indexare este simpla :

Multe site-uri cu PR5-6 sau mai mare ... gen who.is au url-uri de genul who.is/whois/www.siteultaunou.ro . Acest script acceseaza o serie de astfel de adrese automat si te ajuta sa te indexezi cat mai repede .

Sper ca ati inteles ideea si eu am fost destul de clar . Scuzati greselile de exprimare dar sunt obosit . Nu am putut sa dorm noaptea trecuta .
Cosmmin
Nou Venit
Nou Venit

Re: Indexare Rapida in Google

Mesajde Susp3kt » Vin Feb 26, 2010 11:45 pm

Am incercat si eu cosmin , chiar asa ee , functioneaza ;) :X
Susp3kt
Administrator
Administrator

Înapoi la Tutoriale - aici poti scrie si citi tutoriale