Cerere Program ip static

Cerere Program ip static

Mesajde spyware » Vin Mar 12, 2010 12:51 am

Sall sunt -=oMg=- // SpYwAr3 as vrea si eu un program care sati faca ip static am gasit la un prieten da el vrea sal vanda cien are acest program sa lase replay aici ms mult ;) :YMHUG:
spyware
BR Member

Re: Cerere Program ip static

Mesajde Susp3kt » Sâm Mar 13, 2010 12:50 am

Ip static nu ai cum sa faci cu program , daca ai ip de la click net numai ei pot sati dea ip stabil , vorbesti cu ei , platesti o anumita suna in plus si ai ip static :)
Susp3kt
Administrator
Administrator

Mesajde spyware » Lun Mar 15, 2010 12:58 am

Da a zis un baiat ca exista un program da nu vrea sa mil dea :( daca il gasiti replay va rog :YMPRAY: :YMPRAY: ms :D
spyware
BR Member

Mesajde Maddalinio » Lun Mar 15, 2010 6:17 pm

spyware scrie:Da a zis un baiat ca exista un program da nu vrea sa mil dea :( daca il gasiti replay va rog :YMPRAY: :YMPRAY: ms :D

Isi bate joc de tine.Nu prea cred ca exista un astfel de program.Sunt 90% ca nu exista .
Ca sa ai IP fix trebuie:
1.Sa vorbesti cu cei care iti furnizeze tie net si sa le ceri un IP static.
2.Daca ai ip care se schimba ar trebui sa ti PC non-stop aprins si sa ai un ups ceva astfel incat daca se ia curentu sa ramana PC arpins sa nu se schimbe ip.
3.Exista niste DNS-uri de forma xx.siteultau.ro si de fiecare data cand se schimba ip-ul actualizezi si tu xx.siteultau.ro si va fi un fel de IP static.
Imagine
Nu posta inainte sa CITESTI Regulamentul
Maddalinio
Administrator
Administrator

Mesajde spyware » Mar Mar 16, 2010 10:50 pm

Poi si daca imi cer ip static de unde am Internetul si daca tin un Server de cs tot mai am alg pe el am avut lag 120 MAX :( cred ca daca imi iau static tot asa lag am sau nu mai am ??? :-S :-S
spyware
BR Member

Mesajde Maddalinio » Mie Mar 17, 2010 11:11 pm

spyware scrie:Poi si daca imi cer ip static de unde am Internetul si daca tin un Server de cs tot mai am alg pe el am avut lag 120 MAX :( cred ca daca imi iau static tot asa lag am sau nu mai am ??? :-S :-S

spyware nu are legatura IP-ul cu lagul.Eu daca imi schimb numele din madalin in marius crezi ca o sa am ceva in plus?o sa fiu mai bun?
Imagine
Maddalinio
Administrator
Administrator

Mesajde aZn->Sakl » Lun Apr 05, 2010 1:13 am

spyware ai internet de la ClickNet poate ai putea sa ai ip static dar nu garantez daca vrei sa te ajuta ;)

Respect :br
Ultima oară modificat de Maddalinio pe Lun Apr 12, 2010 9:05 pm, modificat 1 dată în total.
Motiv: Regulament Incalcat!Nu ai voie sa lasi ID-uri de messenger
CoNNect: Cs.BestRasova.Ro
The Best Server
Intra Si tu!
aZn->Sakl
Silver Member

Mesajde Susp3kt » Mar Noi 16, 2010 4:59 pm

aZn->Sakl scrie:spyware ai internet de la ClickNet poate ai putea sa ai ip static dar nu garantez daca vrei sa te ajuta ;)

Respect :br

Nu are cum sa aiba ip static, garantez ( acum m-am documentat ca sa fiu sigur dinou ). Singura metoda este accea care a precizato si colegul meu Maddalinio; sa isi faca cont na no-ip.com si acolo o sa isi creeze un dns unde isi pune ip-ul si isi alege un subdomeniu de forma: numelaalegere.no-ip.com sau sunt mai multe terminatiim, iar dupa ce face toate astea sa salvare si descarca programul celor de la no-ip il instaleaza in windows si atunci cand da restart la modem sau da restart la pc programul celor del a no-ip isi face singur update la ip ca sa nu mai fie el nevoie sa intre in contul de pe siteul no-ip.com si sa il schimbe manual ...

Oricum topicul acesta este vechi si nu mai cred ca @spyware mai viziteaza forumul :)

O zii buna :br
Susp3kt
Administrator
Administrator

Mesajde killeru_furios » Dum Ian 09, 2011 3:05 pm

cea mai buna alegere ar fi aceea de a descarca programul celor de la no-ip si sa isi fac cont acolo ..eu am avut programul acesta si aveam si server pe pc si am net de la rds iar lag pe server aveam maxim 20 ..cu pluginuri intalate cu tot ..respect :br
Imagine
killeru_furios
Incepator
Incepator

Mesajde Maddalinio » Dum Ian 09, 2011 10:46 pm

killeru_furios scrie:cea mai buna alegere ar fi aceea de a descarca programul celor de la no-ip si sa isi fac cont acolo ..eu am avut programul acesta si aveam si server pe pc si am net de la rds iar lag pe server aveam maxim 20 ..cu pluginuri intalate cu tot ..respect :br

Pai asta zicea si colegul meu Susp3kt de moteoda cu no-ip, fi si tu mai atent si nu mai fai offtopic :D
Imagine
Maddalinio
Administrator
Administrator

Înapoi la Programe / Kituri