-id: Spywareboss@yahoo.com
-varsta: 17
-experienta Cs : 5 ani
-experienta Admin : 3 ani
-IP: dinamik
-steam: off
-timp petrecut pe server: 8 ore pe zi si mai mult

CEi MaI TaRi EcHiPa

....deci tot contra
cici scrie:CONTRA nu merita nici macar slot.....din pacate am sters demo-ul cu el cand juca cu wall(acum numai are nicio valoare ce zic pt k nu am dovada) dar macar sa aveti un pic de incredere![]()
....deci tot contra
ps: spy esti sub urmarire...

pt ca minti ca am avut wall daca aveam wall si imi faceai demo sigur il postai pe forum da asa ca nu miai facut niciun demo si eu nu joc cu cod
tie ciuda ca ai u admin mic si vroia sa imi dea admin mai mare decat al tau CiCi mai bine nu postai daca nu ai dovezi
asa ca nu ai dovezi nu am avut wall 
spyware scrie:Nu am avut ma wall dc nu postezi demo dc lai sterspt ca minti ca am avut wall daca aveam wall si imi faceai demo sigur il postai pe forum da asa ca nu miai facut niciun demo si eu nu joc cu cod
tie ciuda ca ai u admin mic si vroia sa imi dea admin mai mare decat al tau CiCi mai bine nu postai daca nu ai dovezi
asa ca nu ai dovezi nu am avut wall

Si CiCi daca ma prinzi cu wall sa postezi demo sau pe altcineva daca il trinzi postezi demo numai il stergi cum ai facut cu mine miai facut demo si lai sters si ai venit pe forum si ziceai ca am avut wall
trebuia sa il postezi 
....
....

Înapoi la Promovari/Retrogradari Admini
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator