Se mai fac cereri admin?

Ii dam Admin???

Da
7
64%
Nu
4
36%

Voturi totale : 11

Re: Se mai fac cereri admin?

Mesajde MERLIN » Mie Apr 13, 2011 5:42 pm

EDIT: As putea lua locul lui MERLIN? :-\

Dhoamne uite ca doar acum vazui ! Ce ai vrea tu sa faci ?:)) sa imi iei locul mie ?:)) Stai linistit ....daca vrei admin fa in asa fel sa iei admin tu , nu sa iei locul altcuiva :)) [-X

P.S Nu cred ca ai putea sa imi iei lucul :) BFT dar nah daca vrei poti incerca ;)
׺°”˜`”°º× Admin Server Cs.BestRasova.Ro ̿ ̿ ̿̿̿̿̿’̿’\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/’̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ׺°”˜`”°º×
MERLIN
Admini Server
Admini Server

Mesajde k*1[cobra] » Mie Apr 13, 2011 8:31 pm

Eu cred ca ar trebui sa mai astepte d-nul Xdream pentru ca nu a mai postat nimic pe aici....asta inseamna inactivitate....si sincer nici pe server nu l-am mai prea vazut....acum nu stiu ce sa zic... :-? O sa vedem ce zic si administratorii forumului...Numai bine...RespecT :br team...
Imagine
k*1[cobra]
Special Member
Special Member

Mesajde PR3D@TOR » Dum Apr 17, 2011 8:57 pm

xdReaM scrie:Am zis eu ca e sfarsitul lumii? :))
Si , dap , adevarat. Nu mor daca mai astept 2 sapt. b-)

EDIT: As putea lua locul lui MERLIN? :-\
EDIT 2: Va dau inca un motiv pentru care ar trebuii sa iau admin mai repede , dupa parearea mea.
Eram intr-un meci , pe server. Harta era fy_snow. Am jucat catva timp , apoi a venit Intens , adminul.
El a schimbat harta pe fy_buzzkill si a apoi s-a deconectat si nu a mai intrat de ceva timp. :|
Player-ii au intrat , si au jucat ceva timp pe harta. Dupa un timp , jucatorii au cerut schimbarea hartii si eu nu am putut face nimic. :(
Le-am zis ca nu este nici un admin si nu se poate schimba harta...
Deci , harta a fost jucata cam 3-4 ore , si nici un admin pe parcurs. Daca as fi avut admin atunci , jucatorii puteau sa se joace linistiti , pe alta harta. :YMHUG:
Sfarsit. :X

3-4 ore !!!fara nici un admin??nu prea cred!!!

in primul rand harta tine cam 30min si in al doilea rand intra la max 2 ore un admin!!! [-X
PR3D@TOR
Incepator
Incepator

Anterior

Înapoi la Promovari/Retrogradari Admini