Acum cateva luni jucam cs decat pe acest server de placere,era o alta atmosfera,admini priceputi si intelegatori,fara codati si mai putine injuraturi!
Astazi am aflat cu stupoare ca unul dintre cei mai contestati admini care este de doar 2-3 saptamani,a fost promovat Moderator si anume rusu24
Dexter care din cate mi-aduc aminte la inceputul lui ca admin mi-a dat lama ca ma injura un prieten de-al lui(care acum este si el admin)nu dau nume iar eu i-am raspuns la provocari si am luat lama,celalalt nu! a fost promovat God! Ok! Vechime 1 luna si ceva.
Acum va intreb pe voi dragi jucatori de cs al acestui server:
Oare *KENT* nu merita o promovare? Dupa parerea mea este cel mai experimentat de pe acest server de cs si a ramas la rangul de moderator.Cata vechime o avea 1an,mai mult? Eu zic ca a facut o treaba exceptionala pe acest server cat si pe forum si vad ca sunt rasplatiti altii!
Imi pare rau ptr.ceea ce se intampla dar daca continuati asa se duce de rapa acest server!Imi cer scuze daca am jignit pe cineva dar trebuia sa o faca cineva!
Cu respect echipei

si nici nu are vechime....
....Kent este un admin ff bun....si chiar nu am vazut nicio plangere concreta a vreunui player....asta inseamna ca isi face treaba FFF bine...
vedem ce si cum.Momentan e suficient moderatorul