Redirecte & Evidenta Online Cs.BestRasova.Ro

Redirectele si evidenta lor de pe CS.BestRasvova.Ro

Re: Redirecte & Evidenta Online Cs.BestRasova.Ro

Mesajde MERLIN » Lun Apr 18, 2011 4:10 pm

Susp3kt scrie:
MERLIN scrie:Pai cum mai putem tine redirecte inafara de FakeHLDS ( s-a inchis FakeHLDS )..... ? Am mai popula putin serverul :)

Poti tine redirectele originale facute din serveru de cs hlds + plugin de redirect, insa degeaba mas chinuii sa fac redirectele ca voi tot nu le-ati tine :) :-j

Lasa tu :)) nu-i chiar asa cand erau cele de la FakeHLDS tineam zilnic 2-3 ore pe langa asta mai tinea blenk , brili , mada . Deci daca ai pune conditia fiecarui admin sa tina cel putin 1 ora redirecte is 100 % sigur ca fiecare ar tine :)) ( nu vreau sa se supere restul adminilor pentru redirecte ,dar ar fi mult mai populat serverul ) ! Deci eu totusi zic sa faci redirectele alea ca sunt cativa care vrem sa tinem... ( blenk si alti ) ! Baga acolo si fa redirectele alea ;)
׺°”˜`”°º× Admin Server Cs.BestRasova.Ro ̿ ̿ ̿̿̿̿̿’̿’\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/’̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ׺°”˜`”°º×
MERLIN
Admini Server
Admini Server

Mesajde b|eNk* » Lun Apr 18, 2011 4:39 pm

MERLIN scrie:
Susp3kt scrie:
MERLIN scrie:Pai cum mai putem tine redirecte inafara de FakeHLDS ( s-a inchis FakeHLDS )..... ? Am mai popula putin serverul :)

Poti tine redirectele originale facute din serveru de cs hlds + plugin de redirect, insa degeaba mas chinuii sa fac redirectele ca voi tot nu le-ati tine :) :-j

Lasa tu :)) nu-i chiar asa cand erau cele de la FakeHLDS tineam zilnic 2-3 ore pe langa asta mai tinea blenk , brili , mada . Deci daca ai pune conditia fiecarui admin sa tina cel putin 1 ora redirecte is 100 % sigur ca fiecare ar tine :)) ( nu vreau sa se supere restul adminilor pentru redirecte ,dar ar fi mult mai populat serverul ) ! Deci eu totusi zic sa faci redirectele alea ca sunt cativa care vrem sa tinem... ( blenk si alti ) ! Baga acolo si fa redirectele alea ;)

Ca bine zici MERLIN.
RETRAS .
Aveti grija de voi si de server.
b|eNk*
Gold Member
Gold Member

Mesajde dArKkK » Mar Apr 19, 2011 3:28 pm

O sa tin si eu redirecte ;) :br
Dar numai sa le faca cineva

R3SpeKt :br
Connect Cs.BestRasova.ro ;x

By dArKk
dArKkK
Power Member
Power Member

Mesajde MERLIN » Mar Apr 19, 2011 4:06 pm

Vezi Susp3kt ca sunt si admini care vor sa tina :) deci dai bataie si fa redirectele alea ;) :D
׺°”˜`”°º× Admin Server Cs.BestRasova.Ro ̿ ̿ ̿̿̿̿̿’̿’\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/’̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ׺°”˜`”°º×
MERLIN
Admini Server
Admini Server

Mesajde Maddalinio » Dum Mai 01, 2011 6:44 pm

InT3n$^AlexX scrie:mdea...eu tot tin redirecte si degeaba...nici un player redirectionat :( oare dc ..?... astept un raspuns.

intreaba asta aici :D
http://forum.bestrasova.ro/redirecte-evidenta-online-bestrasova-f65/redirecte-bestrasova-t1616.html
Imagine
Nu posta inainte sa CITESTI Regulamentul
Maddalinio
Administrator
Administrator

Anterior

Înapoi la Redirecte & Evidenta Online Cs.BestRasova.Ro