Cum Schimb Ip? ??

Aici vei gasi toate tutoriale care te va interesa in legatura cu serverul tau

Cum Schimb Ip? ??

Mesajde Pro » Mar Iun 30, 2009 6:20 pm

Sall all , am si eu o cerere .. :d Scz Dak Nu Am Postat Unde Trebuie ...
As Vrea Sa Tin Un Server ZM .. :X Si Deci ..Serverul Il Am Facut , Jucatori am o gramada , Dar Ca Sa VEzi :| Jucatorii Nu Pot Intra pe Svr .. Cik Nu Se Incarca Acea Bara .:| Am Intebat Pe Cineva Dece Si Mia Zis Ca E Din Cauza La ip .. Ip e 192.168.1.64:27015 Dar Eu Pot Intra Pe Sv .. Pls Care Stie Sa SChimbe Ip Spunetimi cum :YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY:
Si Imi Cer Scuze Dak Am Postat Unde Nu Trebuie

RespeCt Echipa BestRasova :br
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
By Pro
Pro
Power Member
Power Member

Re: Cum Schimb Ip? ??

Mesajde Maddalinio » Mar Iun 30, 2009 6:41 pm

In primul rand ip care il ai tu acolo e un ip local (localhost) ca sa iti afli scrie pe google my ip si acolo afli ip adevarat.Iar daca ai net de la clicknet ip se schimba automat cand dai restart la PC.Iar daca ai de la o alta firma de net trebuie sa suni tu la ei la firma si sa le spui ca vrei sa il schimbi,singur nu cred ca merge sal schimbi (dar nu vad motivu pt care lai schimbat) ce-ti apare acolo nuti apare bine afla ip cum ti-am spus ;) dupa care pune :27015 si va trebui sa mearga sigur ;) si la tine mergea pt ca este local dupa cum am mai spus.
Daca intampini probleme posteaza aici ;)
Imagine
Nu posta inainte sa CITESTI Regulamentul
Maddalinio
Administrator
Administrator

Mesajde Pro » Mar Iun 30, 2009 8:20 pm

Man .. Ip Meu Nu Se SChimba Cand Dau Restart la PC :( Cand MA Uit La My Network Places Imi Arata Ip Meu Acolo ... Si Cand Dau Drumu LA Sv Tot IP ala Il am :| 192.168.1.64:27015 Dar Ip Kre Se Schimba Este ala Care Mil Arata Pe Google-->>My Ip ala e Cv De Genu 89.xx.xxx.xxx Dar De Ce Nu il Am Ala Si la Svr Si In My Network Places ? Asta Vreau Sa Fac ... Sa Imi Arate Ip Care Mil Arata Si pe Google -->>My Ip Dar Tot Ala Mil Pune 192.169.1.64 :(
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
By Pro
Pro
Power Member
Power Member

Mesajde Maddalinio » Mar Iun 30, 2009 8:44 pm

Pro scrie:Man .. Ip Meu Nu Se SChimba Cand Dau Restart la PC :( Cand MA Uit La My Network Places Imi Arata Ip Meu Acolo ... Si Cand Dau Drumu LA Sv Tot IP ala Il am :| 192.168.1.64:27015 Dar Ip Kre Se Schimba Este ala Care Mil Arata Pe Google-->>My Ip ala e Cv De Genu 89.xx.xxx.xxx Dar De Ce Nu il Am Ala Si la Svr Si In My Network Places ? Asta Vreau Sa Fac ... Sa Imi Arate Ip Care Mil Arata Si pe Google -->>My Ip Dar Tot Ala Mil Pune 192.169.1.64 :(

Mha ip care til arata acolo la my netork places e ala de retea cum sa iti explic eu?:| deci fai asa mha intra pe google ia ip ala si pune asa ip:27015 si trebuie sa mearga ;) daca ai de la clicknet sigur se schimba ip ;) asta daca nu platesti in plus pt ip static. ;) deci asculta la mine ca stiu foarte bine asta ;)
Imagine
Maddalinio
Administrator
Administrator

Mesajde Susp3kt » Joi Iul 02, 2009 2:26 am

Pro sau putea sa trebuiasa ca dai forward la ip pe portul 80 , sau sar putea sa fie din addonsul tau de la server :) deci mai intai schimba addonsul :)
Susp3kt
Administrator
Administrator

Mesajde Pro » Joi Iul 02, 2009 1:15 pm

Cum Adica Forward ? :) Nu Prea Le Am Cu IP-u .. :P
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
By Pro
Pro
Power Member
Power Member

Mesajde Maddalinio » Joi Iul 02, 2009 1:43 pm

Pro scrie:Cum Adica Forward ? :) Nu Prea Le Am Cu IP-u .. :P

asta ar insemna sa intri in modem daca ai si sa pui la care pc sa se duca cand acceseaza lumea portu 80 dar suspk3t a greist nu portu 80 ci portu 27015 k de ala ai tu nevoie nu de 80...cam asta ar inseamna inturn cuvant.......sper ca nu te-am bagat mai rau in ceata :|
Imagine
Maddalinio
Administrator
Administrator

Mesajde Pro » Joi Iul 02, 2009 2:25 pm

Si Cum Fac Asta ? Adik sa dau forward ..
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
By Pro
Pro
Power Member
Power Member

Mesajde Pas*-Pas* » Vin Iul 03, 2009 3:07 pm

boss sfatu meu e sa iti faci seraru no-ip sa intre pe nume de ex trk.zapto.org ceva de genu
si asa nu mai are nici o treaba cu ip sa conecteaza pe addresa.
sfatu meu

By Pas*
Pas*-Pas*
Incepator
Incepator

Mesajde Susp3kt » Vin Iul 03, 2009 4:32 pm

Pas*-Pas* scrie:boss sfatu meu e sa iti faci seraru no-ip sa intre pe nume de ex trk.zapto.org ceva de genu
si asa nu mai are nici o treaba cu ip sa conecteaza pe addresa.
sfatu meu

By Pas*

Pas* daca lui nu i se conecteza direct pe ip , de ce sar conecta pe subdomeniu ?
Susp3kt
Administrator
Administrator

Următorul

Înapoi la Tutoriale Servere de Counter-Strike